0

her ne kadar oyunculuk ve yönetmenlik açısından kötü olsa da yapımcıların milyonlarca kişi tarafından takip edilen youtuberların üzerinden para kazanma fikri ticari olarak çok doğru bir hamle. türkiye'nin en büyük youtube kanalının yaptığı filmin izlenmeleri ortada. bundan sonra yapımcıların bu yöne daha fazla ağırlık vereceğini düşünüyorum. toplayacak olursam sinema açısından çok kötü ancak ticari açıdan çok başarılı.

0

her önüne gelen film veya kitap çıkarırsa durum vahim olur.

0

bence oyunculuk eğitimi almayan ve bu konuda bir yeteneğe sahip olmayan kişilerin bu olayın gurusu olan sanat olarak bakan insanlara haksızlık olacagını düşünüyorum. youtube a farklı içeriklerle devam edilebilir fakat bu olay filme diziye kadar gelmemeli. insanlar neyde başarılıysa ona devam etmeliler.

0

youtuberların yapmış olduğu filmler hakkında şu şekilde düşünüyorum. kesinlikle çok kaliteli filmler değil ancak son zamanlarda çıkmış olan kafalar adlı youtuber grubunun yapmış olduğu kafalar karışık filminde çok fazlaca usta oyuncu rol alıyor. bu usta isimlerin genç insanları bu şekilde destek vermesi gerçekten güzel bir şey diye düşünüyorum. kesinlikle orada da bir başarı varsa ve gençlerin çabaladığı görülüyorsa en büyük ve yetenekli olan insanların bu kişileri desteklemesi takdire şayan bir şey. enes batur'un filmini daha önce izlemedim izlemeyi de hiç düşünmedim ancak yakın zamanda bu kafalar grubunun çekmiş olduğu kafalar karışık filmine kardeşim ile birlikte gitmeyi düşünüyoruz. ben kendim olsaydın gitmezdim ama kardeşim bu youtuberları çok sevdiği için gitmeyi çok istiyor. ben de onu kıramadığım için gideceğim. hem biraz da merak ediyorum gerçekten bu kadar ünlü isim bir araya geldiyse eğer kesinlikle bu çocuklar da bir şey görmüşlerdir. ne gördüklerini izleyip ben de görmek istiyorum şahsen.

0

mantikli buluyorum..
gunumuz de artik youtube da televizyon gibi oldugu icin,youtuberlarinda sinema sektorune el atmasi mantikli geldi nedense..
filmlerini ise basarili ve komik buluyorum.