0

ben bu sitede yeni olduğum için pek fazla yazarlara dikkat etmedim. ama sorulan sorulara biraz baktım da site içerisinde gerçekten saçma sorular çok fazla. doğru düzgün cümle kurulmadan sorular sorulmuş. insanlarda çoğu cevaplarda başka başka konulardan bahsetmiş hep. bunu yapanlar site tarafından bantlanmıyor sanırım. yada o kadar soru içerisinde dikkatlerini çekmiyor.

1

yani güzel sorular soruyorsun. değişik değişik. buradaki yazarları bir şekilde sorularına çekip cevaplattırıyorsun.. öyle kimsenin gelmeyeceği, cevaplamayacağı soru tarzı değil anladığım kadarıyla.. umarım hepimiz birlikte çok iyi kazançlar yapacağız. hem soeu sordukça hemde sorulara cevap yazdıkça...

1

hiç dikkat etmiyorum soruları kimlerin sorduğuna soruya bakıyorum ve cevabını veriyorum.
soru sormak ya da cevap vermek yazarlık sayılıyorsa, verdiğiniz cevaplarda akıl ve mantık süzgecinden bilgi ile harmanlanıp geçmişse bence doğru olanı yapıyorsunuzdur.
çok mübalağa edip de harikasınız diyemeyeceğim dediğim gibi soruyu kim sormuş hiç umurumda değil. verilen cevapları da okumadığımdan fikrim yok. başarılar dilerim.

0

yani kardeşim başarılı bir yazarsın ama şöyle bir şey var.artık bu sitede de çok saçma sorular soruyor diyor ki artık kim ne sorusu sormuş kim ne cevap vermiş onu bile artık anlamak çok zor. gerçekten başım ağrıdı o kadar soru görmeme rağmen ya biraz adam akıllı soru sorsalar. bence daha iyi olacak ama kimsenin umurunda değil sordukça soruyorlar hep aynı kelimelerle soru soruyorlar.

0

bana göre başarılı bir yazarsın.ancak şu aralar seni pek aktif göremiyoruz genel olarak sorduğun sorular ve verdiğin cevapları beğeniyorum.