0
0

doğru olabilir tabiki . ama insan düşüncelerini yazarken ve hızlı olmaya çalışırken ister istemez aynı kelimeleri tekrarlıyor bu insanlık hali bence. sıkıntılı bir durum veya göze batan bişey olursa uyarı alırlar diye düşünüyorum. o yüzden pekte dikkat etmiyorum. sonuçta öyle yada böyle ortada emek ve harcanan bir zaman var .

0

yani hiç bana denk gelmedi ama dediğim gibi benim dilime yani takıntı olmuş. devamlı yani yani kelimesini kullanıyorum normalde birisiyle de konuşurken yani kelimesini kullanıyorum tam anlamış değilim yani bu laf kelime nereden böyle ağzıma takıldı hiç bilmiyorum bazen karşımdaki insanla konuşunca sen diyorsun neden böyle devamlı yani kelimesini kullanıyorsun ? dediklerinde ben de onlara aynı şekilde söylediğim gibi söylüyorum herkese sonuçta biraz takıntısı vardır
yarışmada kazanmak için uğraşıyorlar tabii ki de imla kurallarına uymamak burada daha kötü bir şey o zaman haksız kazanç olur. zaten bunu sorumani görüp uyarı veriyor ,uyarılmasına rağmen tekrar devam ederse bu sefer banlanıyor yani.

0

bu arada tabloda en üstte degil altlardayim kardesim.o şekilde açıklama yapmisin kusura bakma yeni gördüm.

0

ne kadar kalabalık o kadar para kafasındalar çünkü. kendileri bilirler. bu onların türkçeyi kullanmalarındaki acizliğinin göstergesidir.

0

evet ben de buna katılıyorum.
ben hakkında bilgi sahibi olmadığım hiçbir soruya cevap yazmamaya çalışıyorum.
millet kelime tekrarları ile tepelere cikiyor.
kazançları düşürülmeli en azından banlanmasalar bile!!!

0

hızlı yazdığımiz için kardesim bazen ufak tefek hatalarimiz oluyor. onları lütfen mazur gör.suan yarışma var.bütün yazarlar kazancını artırmak için mücadele ediyor. bana göre kopya içerik, olmadığı müddetçe ufak tefek , imla hataları, sözcük hatalarının çok bir önemi yok.