1

sorumaniden bu güne kadar kaç tl kazandınız? siteden memnun musunuz?

yaz yaz parmaklarım şişiyor ben pek memnun değilim kazanç uğraşa rağmen düşük

7 cevap
0

ben bu siteden bu zamana kadar 277 tl para çektim şu an hesabımda bir 40 tl daha var. yani yani buraya girseydim devamlı daha fazla kazanç elde edebilirdim. çünkü bir hafta boyunca zaten hasta yattim. diğer hafta zaten oğlum hastaydı onunla ilgilenmek zorunda kaldım ama şu an burada aktifim bakalım artık nereye kadar kazanacağız göreceğiz yani burası güvenilir bir site bu siteye gerçekten de çok seviyorum.

0

ben daha 3 gun once cektim ilk parami 25 lira olduğu gibi denedim yatmiyorsa bosuna emek harcamaya gerek yok diye ama yatti sıkıntı yok yani artik biriksin ihtiyac olunca çekerim.

0

ben 26 tl çektim.daha önce şuan 40 tl olması için uğraşıyorum. memnunum kardes issiz olduğum için elimde ufak bir harcligim oluyor. birde bilgi içerikli bir site olduğu için kültürümüz artıyor.bilgi dagarcigimiz genişliyor. hem de boş zamanlarımızı değerlendiriyoruz.iyi ki varsın sorumani:)

0

bende öyle her zaman girdiğim bir yer değil işlerimden dolayı pek zaman ayıramıyorum çekicem bakalım gelicek mı ne kadar günde gelicek .

0

bakalım. uğraşıyoruz. ödeme alabiliriz umarım

1

sorumani'den bugüne kadar kazandığım ve hesabıma gelen para tam olarak; 261,16 lira. birazdan 35 yapınca onu da talep edeceğim. o da incelemeden sonra hesabıma geçer. 300 ü bulacak baktığınızda demek.

0

yeni üyeyim dahaca hiç para alamadım. uğraşıyorum bakalım ne zamana birikir göreceğiz.