0

isterim tabiidir kim istemezse kolay para kazanmayı ama yani fakat bu devrede kolay para kazanılmıyor duam bu ilk günüm bu sitede insalllah ilerleyen zamanlarda para kazandığım zam. bana kolay gelecek bu site yani güzel gibi günde bir iki üç saatini bu siteye ayırsan kazanırsın kazanacağın parayı gayet güzel bir siye ve kolay para kazanıyoruz bence ama biraz parmaklarımız yoruluyor sadece ama olsun o kadar

0

herkes ister bende evet internetten kolay para kazanmak istiyorum tabi her ne kadar kolay dediysemde, her koşulda buradaki gibi yine helal yoldan bir efor sarf etmek kaydı ile internetten para kazanmak isterim.

1

zaten şu anda bu sorumani sitesinde internet üzeri kazanmaya çalışıyorum ve para kazanıyoruz yani hem sen boş vaktinizi değerlendiriyoruz hem ek gelir olarak para kazanıyor tabii ki yani daha böyle daha çok para kazandıran bir internet üzeri olsa da yani insan yok beni ama şu anda ben sadece bu siteyi tek kullanıyorum para kazanmak için çünkü ben ev hanımıyım ve birçok ev işleriyle meşgul olduğunu için ancak bir siteyi tek yürütebilirim yani ikinci bir site ya da 2. bir uygulama benim için çok fazla olur ben yetiştiremiyorum şu anda bana sorumani sitesi yeterlidir zaten az az da olsa para kazanıyoruz burada.

0

her insan internetten kolay zahmetsiz para kazanmak ister ama kimse kimseye bedava para vermez. ya yatırım yapın ya da emek verin diyorlar. ama sitelerde haklı emeksiz yemek olmaz ancak emek verip sonunu fıs çıkması en büyük ihtimaller arasına giriyor. ben sorumaniden henüz ödeme alamadım şu an o ödemeyi tamamlamaya çalışıyorum bugün çekim talebinde bulunamam gerekiyor. ama bildiğiniz internetten para kazanma siteleri varsa söylermisiniz.

0

evet ben isterdim.zaten son zamanlarda daha çok bu tür şeylere yöneldim.çok kolay para kazanmak hem de oturduğum yerden bence muhteşem olurdu.keşke daha da fazla kazanabilsem bu şekilde internet üzerinden.

0

çoğu kişi bunu istiyo bende bu niyetle geldim zaten çok araştırma yaptim ve bu siteyi buldum cok memnunum gayet yararli bir site ama senin bu sorun suan kurallari çiyniyo ve hesabını anlayabilirler bencesormak için daha başka şeyler dusunebilirdin

0

bence sen şu anda burada reklam yapmak istiyorsun ancak bu sitede reklam yapmak yasak. yakın zamanda hesabın banlanabilir.biz zaten bu siteden kazanıyoruz. başka bir site ihtiyacımız yok.aylardırbu sitede gelirimizi elde ediyoruz.

0

zaten burada para kazanan insan ne diye başka arayışlara girsin ki a kardeşim. yani ayrıca burada reklam yapmak yasak. site yönetimi banlayabilir seni bu konuda. o yüzden bu sitede böyle taraklara girme derim. benim tavsiyem bu yönde. ama ben seni dinlemem, kafamın estiğini yaparım dersen o senin bileceğin iş maalesef. hem burada da güzel kazançlar elde edilebiliyor. uzun cevap yazdıkça daha fazla kazanıyorsun.

0

tabiki isterim zaten bütün günüm internet başinda geçiyor

0

zaten buradan da para kazanıyoruz kardeşim. ne zaman ki site kapanır eder o zamana kadar yolumuz devam eder burada. zaten kaç defa ödeme de aldım nasılsa buradan. burada en azından emek harcıyoruz. emeğimizin karşılıpğını alıyoruz. yani şuanki kadar kolay kazandıran bir site varsa söyle tabi.

0

başka bir para kazandıran sitede para kazandıran site reklamı adresi vermek bence hoş değil kardeşim.bir aydır yaklaşık buradayım ufak tefek bir şeyler kazanıyoruz.şimdilik bu kadar kazanabiliyoruz biraz artarsa daha iyi olur tabii.

0

ya reklam yapmak yasak diye biliyorum,ama yine de soruya cevap veriyim;elbette kolay para kazanmak isterim.:)

0

yani kardeş burada reklam yapmak yasak kendini bu sitenin yerine koy hiç bir site kalkıp da başka bir sitenin reklam yapmasına izin vermez. bence sende yapmamalısın yine de sen biliyorsun ama uyarı alacaksın gibime geliyor
çünkü kurallardan bir tanesi başka siteye burada yayınlamak yasak biz burada iki aydır varız ve burada gerçekten de çok kolay bir şekilde para kazanıyorum burada ödememi de aldım güvenilir ve çoğu siteye üyeidim buraya üye olduktan sonra üyeliğimi bile iptal ettim sırf buraya için zaten bütün zamanımı da buraya harcıyorum burada gayet memnunum gelmek isteyen seninle gelebilir ama ben gelmek istemiyorum en güzel yer bence burası.

0

tabii ki isterim hadi mesaj at bekliyorum teşekkürler

0

kim istemez ki, fakat ne kadar güvenilir orası tartışılır.