0

off bulgur pilavını sevmek ne kelime bayılırımm.. bence içinde tel şehriye de olsun nohut ve tavuk parçaları olsun. üstüne karabiber biraz da tuz serperim. yanına ayran gider . ama turşu da dedin canım çekti :(..

0

bulgur pilavini cok severim yaninda tursu ve ayran cok guzel bir 3 lu birde yanina limon sikilmis tuzlu sogani kattiginda cok guzel bir lezzet insanlar bulguru kilo yaptgi icin pek fazla tuketmiyor ama bulgurdaki protein sogandaki antibiyotik cok yararli en cokta kuru fasulyenin yaninda cok iyi gider pilav

0

bulgur pilavını severim fakat yanında ayran beyim de yoğurt tercih ederim turşu acı turşu ise güzel olabilir

0

ay ya sevilmez mi sevilmez mi ?şu an yurttayım var ya o kadar canım çekti ki anlatamam. olsa yenir gerçekten çok canım çekti.

0

ben çok severim yanında turşuyla bir başka güzel oluyor hele birde karnınız acıkmışşa çok şahane.

0

bayılırım tabi yemek ayrımı yapmadığım için bunları hepsini yiyebilirim

0

bayılırım sevilmez mi bir meyhane pilavı turşu ayran soğan ohh mis valla daha ne olsun

0

yani bulgur pilavı seviyorum ama yanında ayran değilde kola tercih ederim.. ama soğan yemem bulgurun yanında ne alaka soğan olmaz sen yiyebilirsin ama ben yemiyorum. ben yani herkesin damak tadı farklı bir kardeşim sen öyle seviyorsan bir şey diyemem ama ben zaten soğanı kendisini sevmiyorum bundan dolayı yemem dedim. :)

0

ooo çok severim bide bunu öylece lavasin arasına koyup yiyince acayip güzel oluyor . biz bide köylü insanız tarladan geliyor yorgun yorgun yiyince daha bi güzel oluyor.

0

bulgur pilavını sevmez miyim! bir de mercimekli olanı çok güzel oluyor. yanına salatası soğanlı ayranı olacak efsane.

0

tursu ya tamamda sogan olmaz :) koku yapiyor.:)