0

kazanamam kazansam da harcardım . ne yapacam başka .

0

büyük ödülü kazanırsam ilk kredi kartı borcumu öderim.hepsi ile kapanacak bir borcum var inşallah ben kazanırım. çabalayacağım ve kazanmalıyım.

0

buzdolabını tıka basa doldururum, komşudan aldığım 100 tl borcumu veririm, 50 tl ye bol gb li paket alırım, arkadaşımla güzel birgün geçiririm hesaplar benden olur, geri kalanla aileme yılbaşı hediyeleri alırdım yarım elma gönül alma...

0

eğer yarışmada başarılı olursam telefon almayı ve buradan gelen parayı da biriktirdiğim paranın üstüne koymayı düşünüyorum.

1

1000 liralık ödülü yarışması var ama 10 kişiye dağıtıldığı için orada büyük para olan 250 tl yani kazansam ne yapacam harcarim başka ne yapabilirim ki ihtiyacım var ama tabii kazanmam imkansız gibi 250 tl çünkü benim oğlum durmuyor, uslu durursa belkin kazanabilirim ama ondan dolayı hiç umudum yok. en fazla alırsam 100 veya 50 tl alırım.

0

ben kazanamam ki atlı gibi gidiyorlar maşallah daha çok var yarışmanın bitmesine bide eger kazanacak olsaydım ilk başta borclarimi oderdim sonrada ışte telefon almayı düşünüyorum param olursa telefonum çok kötü oldu sürekli donuyor.

1

kazanamamda çünkü birazdan talep vericem.kazansaydim kredi borcum var onu öderdim. yazar kardeşlerim maşallah çok iyi .yarışta baya geri kalıyorum. hayırlısı bakalım. inşallah ihtiyacı olan bir yazar kardeşim kazanır.

0

1000 tl nin hepsi bir kisiye verilmiyor maalesef.
en buyuk odul ise; 250 tl.
onu alirsam da ne yapardim bi dusuniyim??
gider ufak capli bi votka masasi kurardim.:)