1

etkili ve kaliteli eğitim karşılıklı yüzyüze ve soru cevap şeklinde, kritik yaparakverilen eğitimlerdir. bu eğitimlerde objektiflik ve öğrenmeyi arttıran durum söz konusudur. bu sebeple her zaman örgün eğitim en iyisidir. bunun bir diğer faydası insanın topluma adapte olmasına, sosyalleşmesine sebeptir.

1

konsantrasyon sorununu her dönem yaşayan bir insan olarak örgün eğitim her zaman için ilk sıradadır. zaten bir dönem açıköğretim tercih ettim ve yapamadım. okulda devamsızlık yapan bir öğrenci de olmadım çünkü dersi hep derste dinlerim. diğer türlüsü benim için faydalı değil. tabi bunun sosyal bir insan olmamla da alakası olabilir. herkesin tercihi ve isteği farklı olabilir.

0

kaliteli bir eğitim için örgün eğitim tercih edilmeli bence ama iş hayatı için yeterli olmuyor tabi

0

eğer imkanım varsa kesinlikle örgün öğretim ama çalışıyorsam kariyerim için açıköğretim olabilir

0

örgün öğretimi de okudum... açıköğretimi de alıyoeum. :)

1

ben kendi adıma örgün eğitimi tercih ederim.
bazen kişilerin çalışırken de eğitim hayatlarına devam etmeleri gerekliyse açık öğretim de bir seçenektir.

0

örgün eğitim. açık öğretim o mesleği ve bölümü öğrenmek için fazlası ile basit. okula gitmeden sınava çalışarak bir meslek bölüm tamamen öğrenilmez. uzaktan eğitim ise saçmalıktır. birebir eğitim vermeyip orda konuşuyorlar fakat dinleyen yok açıköğretim gibi sınavdan sınava öncesinde çalışıyor. bir bölümde bir bilgi öğrenilmesi için kesinlikle örgün eğitim olup ders katılımı ve devamlılık zorunu ile öğretilmelidir.

0

her ne olursa olsun orgun egitim en iyisidir.