0

pilav üstü nohut bence ben insanları anlayamıyorum pilav pilavdır kardeşim ya evinde pilav yaptığın zaman bile içine bir avuç nohut at bak bakalım nohut üstü pilav olmuş mu olmamış mi ama dışarda da güzel yapıyorlar gayet lezzetli ve güzel benim damak tadıma çok uyuyor çok lezzetli baba annemde pilav üstü nohutu çok güzel yapıyor zaten gençken bu is onun isiymiş ama caktirmiyor bu soruya cevabım bu kadarbtedekurler

0

pilav üstü nohutlu pilav üstü kurufasulye mi ? ikisinide severim ikiside çok lezzetli . ama ikisi arasında tercih yapmak gerekiyorsa nohut derim . fasulyeye oranla nohudu daha çok.severim kış aylarında yanına turşu ve ayranda oldumu tamamdır daha ne olsun. az kalsın unutuyordum birde kuru soğan bu üçlü kış aylarında favorim dır.

0

ben pilav üstü kuru fasülye severim.nohutu bulgur pilavıyla,kuru fasülye pilavıyla yakıştırıyorum.yanında bir de turşu ve yoğurt olunca çok güzel oluyor.

0

pilav üstü kuruya bayılıyorum cidden tadı çok güzel.şalgamlada cidden çok iyi gidiyor.

0

pilav üstü tavuk tercihim ama pilav üstü kuru fasulye çok güzel ya, bayılıyorum yemede yanında yat derler ya öyle işte benim için.

0

pilav üstü nohut severim çok yediğim yemektir yanında ayran

0

ben pilavın üstüne nohutu tercih ediyorum ama pilav üstüne kuru da olabilir çünkü ikiside birbirine benzeyen bir tadı var bence pilav zaten vazgeçilmez bir yemek benim için yemek de ikisinden birisini seçmek zorunda olsam çok zorlanacağımı düşünüyorum.ikiside güzel ülkemizin türkiyemizin harika yemekleri.

0

ayrım yapamicam ikiside ayrı ayrı güzel .

0

ben pilav üstü kuru fasulyeyi severim ama kişiye göre değişir tabiki bu gibi yemekler,

0

ben nohut tercih ediyorum daha lezzetli olduğunu düşünüyorum