0

2x kazanc etkinliklerine pek denk gelemedigim icin karsilastirma yapamiyorum. ame evet sanirim kazanclar biraz dusmus gibi. siteye ilk geldigimde daha iyi kazandırıyordu sanki. neyse. yine kurus kurus birseyler kazanabiliyoruz oturdugumuz yerden. gerci ben pek giriemiyorum siteye ama. olsun. kazandığım para da yeter bana simdilik.

0

suanki iki kati kazancin bittigini biliyoruz ama anasayfada hala duyurusu vae. demek ki devam ediyor. yani olmasa bile devam etmek istiyorum ben. dun aksam limiti geçtim birazcık. yani cekmek icin biraz daha arttirayim diye dusunuyorum. suan 29 lira küsürlü var. yani soyle bir 35 tl ve ustune cikmak istiyorum bugun.

0

iki kati kazanc bitti suan... bakalim biraz devam edelim, anlariz ilerleyip ilerlememesini. ama ugrasalim devem edelim bence az da olsa. cunku site ne kadsr kazanirsa o kadar dagitiyor yani. biz ne kadar aktif olursak o kadar cok kazaniriz.

0

şu an sitemizde 2 x kazanç etkinliği devam etmekte ile pazartesi günü sona erecektir biliyorum ve yönetimi bunun hakkında üste bildirim yerine yanlış yazmışlar ama bildiğim kadarı ile pazartesi günü 12 gibi sona erer ve kazançlarınız daha azalacak. benim aldığım kadar yüksek bir kazanç oldu 7 tl gibi bir kazanç ile başlangıç yaptık 25 tl'ye tamamlamış bulunmaktayım.

0

ben yeni kayıt oldum ilk girdiğimde verdiğim cevapta çok güzel para kazandım sonra az az gelmeye basladı ama pes etmek yok.

0

suan sitede iki kati kazanc var ve devam ediyor suan. :) istersen gel birlkkte kazanalim. :) valla limiti gectikten sonra iyiki cekmemisim parami diye seviniyorum. iki kati kazanc geldi ya. en azindan onun sayesinde yine birseyler yaptik bakalim. toplu cekecegim.

0

ya ne hikmetse bu aralar pek giremiyorum. iki kati kazanc varken de daha az girdim normaldr girdigimden. aklimda belirledigim kazanca ulasamadim zaten. :) ama iste yine bos vaktim oldukca girmeye calisacagim. ne kadar yapabilirsem artik. bosuna dememis atalarimiz ''damlaya damlaya göl olur.'' diye. bakalim bu yogunlukta damlata damlata göl yapacagim artik. :)

0

bakalim bu iki kat kazanc olayini da bir atlatalim da... anlariz ilerliyor mu ilerlemiyor mu diyr...

0

ben yenı başladım oyuzden pek bilgim yok gelişmelerden ama biraz daha yuksek olsa daha ıyı olurdu

1

suan için tabiki çok emek vermek gerekiyor baya aktif olmak gerekiyor hemde uzun cevap yazmak lazım .birkaç kuruş zam gelebilir belki yada yeni 2kat kazanc olarak yeniden duzenleyebilirler.bekleyip gorcez ama suan birşeyler elde etmek için belli süre aktif olmak lazim ki herkezde o zaman olmuyor veya bulamiyor o zamani.

1

çok yerinde bir soru, böylesi bir site kullanıcıları artık zamlara ihtiyaç duyuyor

1

hakikaten bende de ilerlemiyor diğer türlü çok çekişmeli oluyordu iki kat kazanc devam etmeli bence daha keyifli oluyor.

2

bilgim yok ama bildirimin kalktığı gün kalkmadı sanırım iki kat kazanç gözlemlerime göre. dün çok güzel kazanç elde etmiştim kendimce. bugün sabahtan beri yazıyorum ilerleme yok. baktığımda yine satır başı bir kuruş verdiğini gördüm. dün öyle değildi durum. hiç iyi de olmadı sanki.

0

zaten iki kat kazanç biteli yarışma başladığı gün bitti bayağı oldu. yani bu tl yani ben öyle biliyorum.. çünkü o zamanlar bildirimde kaldırılmıştı sanırsan senin haberin yok orada bildirim kalkınca 2.kat kazançlı bitmiş oluyor yani.

1

epelek kardeş inan ki iki kat kazanç olayı beni bu yarışmalardan daha çok sevindiriyor.
zaten yarışmalarda listeye giremiyorum :)
daha çok kazanmak iyiydi ama dediğin gibi maalesef.