0

kadınların zayıf karakterli olanlarının silahı gözyaşıdır.eğer bu silahı kullanamazsa başka yollar denenir.bu söylediklerim her kadın için değildir yalnız.bazı bayanlarda güçlüdür.kültürlüdür.

0

kadinlarin en buyuk silahi cilve yapmak eğer karsidaki bunu yemiyorsa gözyaşi ve acıtasyondur

0

genel itibariyle kadınların en büyük silahı gözyaşları denen klasik bir düşünce vardır. bana göre sadece gözyaşı da değil kadın trip atarsa ne yapar eder bir sonuca ulaşır.

0

kadınların en büyük silahları gozyaslaridir.
her ne kadar klişe ve klasik olsa da az biraz vicdanı olan herkeste işe yarar :)
kızken babamda çok işe yarardi.
kocam ben aglayinca daha çok sinirleniyor o ayrı bir durum.
ama o da aglatmiyor zaten sağolsun.
değmez zaten hiçbir şey için ağlamaya.

1

kadınların enbüyük silahı bana göre gözyaşlarıdır. kadınlar bu silahı çok iyi kullanbilmektedir. bunu genellikle zayıf ruhlu kadınlar yapmaktadır. kadınlar ise bu dünyanın en değerli varlıklarıdır. onlar birer çiçektir. onlar bu dünyanın birer süsüdür. onlar olmazsa insanlık olmaz. kadınlar sevilmeye layık insanlardır. kadınlar incitilmemelidir. kadına şiddete her zaman hayır. kadınlar toplum içinde mutlaka olması gerekiyor. ama bazı kadınlar zayıflıklarını güçlendirmek için gözyaşlarını kullanırlar. bu gözyaşları ile istediklerini alma uğraşındalar. gözyaşları ile birçok insanı kandırabilir. ama dediğim gibi bunu zayıf, karakteri düşük profilli kadınlar yapmaktadır. oysa kadınlar çok güçlüdür. hitabeti güçlüdür. bana göre kadınlar gözyaşlarını kullanmamalıdır. evet kadınlar narin ve duygusal insanlardır ama bu gözyaşı olayını bazen abartıyorlar.