0

belirli günlerde belirli aralıklarla 2xkazanç etkinliği sürekli yapılıyor ve çok yazar sürekli 2x kazanç etkinliği olduğunda aktif oluyorlar sitenin buna bir çare bulun üstesinden gelmesi gerek bence. yarışmayı da belirli sürelerde özel günlerde site yönetimi yapmakta ve sürdürmektedir.

0

evet yeni geldim ama keske bidaha olsa katılmak isterdim.

0

bence suan belli bir sure daha iki kat kazanc olsa insanlar daha cok kazanir gelirler artar hemde guzel bjrikm saglar birde burasi daha eglenceli olur vede daha hizli uye arrtisi olur soruumani bu konuda yazilan cevaplari kontrol ederek iyi seyler yapilcaktir.

0

yarismanin basindayken olabilir di ama bence simdi bu adil olmayabilir.

1

bence çok güzel olur, iyi düşünmüşsün. aslında sorumani bu soruya cevap versen çok iyi olur. en azından yılbaşına kadar bizler de yılbaşına paralı girmiş oluruz. sonuçta bir kereye mahsus yapması lazım sorumani'nin sonuçta yılbaşı böyle özel günlerde böyle bir avantaj sonsa bize gayet de iyi olur. bizler çok memnun oluruz belkim yapabilir bilemeyiz bekleyip görmekten başka bir çaremiz yok. aslında özelden mesaj atılsa daha güzel olur en azından mesajımızı falan görmüş olur en azından 10 kişi geride kalmış onlar da kazanmış olurdu bizlerle beraber bakalım ya belki olur.. bekleyeceğiz artık.

2

bence de çok iyi olur. ilk 10 kişinin dışında kalan arkadaşlarımızda biraz fazla kazanç elde etmiş olurlar. ama şu olsa daha iyi olur o zaman haksızlıkta olmaz.
ilk 10 da olan kişilere sistem 2 kat yansıtmayacak. normal kazanç olmalı.
2 kat (şu an ben listedeyim ve 50 lira zaten kazanacağım böyle bitirirsem)
2 kat bana ve listede olana olmamalı. bize de olursa yine haksızlık olacak bence.

1

evet iki kat kazanç olmalı yarışma eşitliği bakımındanda olmalı,ilk başlandığı gün iki kat kazanç vardı,peki yarışmaya bir iki gün sonra katılan bir krş dan başlıyor.bence iki kat kazanç devam etmeli.