0

ben iyi site güvenilir diye duydum. ödeme yapilmiyorsa emeğe yazık ya.

0

ben odme talebini carsamba gunu bulunmustum vede cuma gunu para hesabima gecti.burasi ole buyuk bir plartform olduki cumartesi pazar haricinde bence sorumani hergun odeme yapiyordur bence.o yuzden uyelerine cok sever veren bir site yonetileelri var kimseyi madur etmiyor.sizlerde tabiki odemelerinizi vedikce her zaman kazanirsiniz.

0

hayır almadık ama almayı düşünüyoruz ama ben bu sitede peki sağlam olacağını düşünmüyorum çünkü çoğu arkadaşlarım mesaj aldım ona bakılırsa kimse sağlam para çekmiyor ya biraz önce bir arkadaş yazmış 25 tl talep ettim geri çevirdiler diye yani para verilmeyecekse buraya emek harcamadan bir durumu yoktur 4 tl civarında bir bakiyem kaldı onda tamamlayıp talebi ödeme talebinde bulunacağım eğer vermedilerse zaten burada uğraşmaya gerek yok

0

bende ödeme eşiğine gelmeyi dört gözle bekliyorum bakalım ne olacak .

0

ödeme talebinden bahsetmiyorum ödeme alan diyorum.dün veya bugün ,cumartesi veya pazar talep edenler,hatta cuma günü talep edenler.

0

ben dün ödeme talebinde bulundum ama daha yatmadı çünkü normalde 3 iş günü ödeme yatıyor ve eminim ki yoğun istek var ödeme talebinde bulunan incelemeler devam ediyor şu an 3 gün sonra mutlaka yatar.. yani gerçi ben ödeme talebinde bulunmayacaktım ihtiyacım olduğu için bulundum. hani diyordum yılbaşına az kala ödeme talebinde bulunan en azından bir şeyler almış olurdum ama işte öyle olmadı mecburen erken ödeme talebinde bulundum. işte şu an çabalıyorum tekrar kazanmak için iş yok, güç yok, para da yok yani anlayacağın.

0

ben daha ödeme eşiğine gelemedim ama hemen 25 tl olunca para alma talebinde bulunacağım.

1

dün ödeme talebinde bulundum. eğer sizde talepde bulunduysanız son dönemde yoğunluktan olsa gerek anında yatmıyor. üç gün içinde yatmazsa sorumani kullanıcı adına mesaj atarsınız. malum yarışmada var inceleme uzun sürüyor olabilir. ben son dönemde üç günden önce almadım ödemeyi. kullanıcı sayısı da arttı malum. biraz sabır.

1

siteden bir kaç gün önce ödeme aldım. zannedersem çarşamba ya da perşembe olması gerekiyor.

0

cumartesi günü akşam çekme talebi verdim. ama bu zamana kadar daha yatmadı. büyük bir ihtimalle yarın öğlene doğru yatacaktır. çünkü ekibin başı çok kalabalık olduğunu düşünüyorum. bir yandan yarışmayı kontrol etmeye çalışıyorlar bir yandan da para çekme talebi veren kişileri. 3 gün içerisinde paralar genel olarak hesabımız da oluyor zaten. bir gün daha beklemenin hiçbir şekilde zararı olmaz benim için sonuçta hesabıma geçiyor.

0

dun 25 tl lik odeme talebinde bulunmustun ama geri iptal ettim.