1

bazen mantıllı düşünememeleri , yüksek sesle konuşmaları aşırı kıskanç olmaları ve bazen değer bilmemeleri aklıma şuan bunlar geldi ama daha çoook vardır;)

0

bir kere kadınların yüksek sesle konuşmaları küfür ederek konuşmaları ve ağzını yüzünü eğerek çocuk gibi konuşmaları beni çok ahatsız ediyor. bşr kadının küfür etmesi ağzına hiç yakışmıyor. aynı zaman da çocuk gibi konuşmasından da hiç hoşlanmıyorum.

0

kadınların sevilmeyen huyları trip atmaları sevilir ama çok abartıyorlar o yüzden buda var. geç hazırlanmaları, olayları düşünürken duygusallığı göz önünde bulundurarak hareketler.

0

kadınlarda sevilmeyen özellikler erkeğinin sözünün dinlenmemesi kıskançlık trip bunlar başlıca olanlarıdır.

0

hazırlanırken bekletmeleri bence ama kadınlar haklıdır çünkü o kadar makyaj yapmak falan kolay değil elbise uygunluğu kombin yapmak kolay değil hazirlanana kadar kac kere elbise çıkarıp giyiyorlar yani . bu erkeklerde sabretmeyi bilmiyorlar bide kadınlara geveze çok konuşuyor diyorlar sevmedikleri huy bunlar bir trip atmaları. trip atmazsak kapıda yani bunlar bizim huyumuz trip atiyorsak nolmus yani sizde biraz nazimizi cekin olmaz mi ?

0

kesinlikle trip atmaları. boş yere ve haksız olduklarında haklı çıkmak için attıkları trip bir işkence gibi çekilmez bir hal alıyor resmen. özellikle özel günlerinde bunu yaptıklarında iş büyüyor ayrılığa kadar gidiyor ve resmen bir işkence oluyor. ikincisi haksız olduklarında geçmişte olan olayları yeni gibi öne sürüp haklı çıkmak için çabalamaları kesinlikle bu hiç çekilmiyor resmen bir işkence hali alıyor ya. bunun yanı sıra geç hazırlanma huyları. bir yere giderken sadece giyinip makyaj yapma sürelerin geçmiyor zaman saatler alıyor ve illa geç kalınıyor bütün hepsi neden böyle bilmiyorum birde türk kızlarında bulunan naz yapma huyu herşeyde bir naz bir ulaşılmazlık havası kendini erkek arkadaşından üstün görmek falan kız olmanın onu yücelttiği inanışı bu huyları kızların çekilemez huylarıdır insanı deli eder resmen kadın cinsiyetinden soğutur.