0

filminden yola çıkarak düşünürsek neden olmasın.

1

aslında bu ikisinin de karakterine bağlı birbirine uyadabilirler uymayadabilirler onlara bağlı açıkçası

0

gerçekte böyle bir ilişki kurmak, yuva kurmak mümkündür. ancak bizler ataerkil aileler olduğumuz için, bunu kabullenmekte zorluklar yaşayabiliriz. şöyle ki; kızın babası ve annesi ile yakınlarının bu durumu kabullenmesi çoğu zaman çok zor olmaktadır. her seferinde erkeğin aşağılanma ya da hor görülmesi durumları söz konusudur. bu sebeple erkeğin sağlambir iş bulup çalışması gerekmektedir. kızın da anne ve babasından maddi yardımlar almaması, kendi masraflarını kısıtlaması, bütçelerine uygun hareket etmesi gerekir ki o zaman mutluluk söz konusudur.

0

bence kurabilir iki gönül bir olduktan sonra kurulur diye düşünüyorum bu kişilere göre değişir bazı insanlar için statü önemlidir mesela karşında ki kişinin mesleği itibarı veya eğitim bilgisi önemlidir bunu dikkate alır eş seçiminde bazı insanlar sevdikleri iiin bunu önemsemezler. bazı insanlar için de bunun bir önemi yoktur önemli olan gönül ilişkisi olmasıdır. yani bu herkesin kendi fikrine yaşam tarzına göre değişebilir bence. ama bana göre kurabilir neden olmasın karşınızdaki insan eğer sizi bu şekilde kabul etmişse birlikteliğiniz de böyle devam edebilir ve daha ileriye dönük ciddi kararlar alınabilir. fakir birinin zengin biriyle evlenmesi olağandır ki hayatın içinden aslında böyle durumlar vardır. olabilir neden olmasın ki. kız ya da erkek kim zengin kim fakir fark etmiyor gönüller bir olunca beraberlikler olabiliyor yuva da kuruluyor. ancka belki şu dikkat çekebilir karşınızdaki insan yeterince sorumlu birimi. mesleği var mı edinmiş olduğu meslek ona para kazanmasını sağlıyor mu belki de kazancı o kadardır yani sorumluluk sahibi biriyse belki bunların hiçbirinin önemi bile yoktur.

0

böyle şeylerin parasal sorunlarla engel olacağını düşünmüyorum. aradaki sevgi, saygı, güven gibi sevgiyi ayakta tutan kavramlar önemlidir. bu bağ kurulduysa ve arada bir sorun yoksa paralı, parasız fark etmez. bir taraf zenginse, diğeri fakirse birbirlerini dengeler yuvayı kurarlar.

0

kurulabilir ama genelde fakirler sadık oluyor zenginler olmuyor zenginlerde sadık ise bu güzel bir yuva kurulabilir

0

zengin kız fakir oğlan durumları sorun oluşturabiliyor. herkes bu durumu olgunlukla karşılayamaz. bana göre öncelik sevgi ve saygıdır. zaten aşk ve sevgi yoksa zengin bir kız evlenmez. aşk paranın önüne geçince yuva kurabilirler. arada sosyal yani kültürel ayrılıkşar yok bir yuva kurıçulabilir. sorunlar olabilir ama iki kişi seviyorsa her şeyin üstesinden mutlaka gelinir.

0

öncelik sevgi saygı sonra para geliyor fikirmiş zenginmiş anlaşmak önemli kimyalarının uyumlu olması önemli

0

hayatta benim canımdan çok sevdiğim kız arkadaşım beni bıraktıktan sonra herşeyin olabileceğine yürekten sonsuz bir derecede inanca sahibim, ne var yani insan istedikten sonra dünyanın bile yerinden oynatır contasını yeter ki istesin.zengin kız ile fakir oğlan da bir yuva kurabilir, bir zengin oğlan ile fakir kız da bir yuva kurabilir.

0

insanlar hayatlarinda tabiki mutlu olmasi icin sonuna dek para ile yasayamaz.mutluluk da olur hani simdik gunumuzde paraya onem veren cok kisi var gercekden vede sonlarinin hallerinj goruyoruz.o yuzden isterse insan her turlu mutlu olur.

0

önemli olan paramı?tabikide birlikte olabilirler,evlenebilirler.insan gönülden,kalpten aşık olduğu sürece zaten aklına böyle sorular gelmeyecektir.bu konuları düşünmeyecektir.zaten normal olanıda bu değilmi.nasıl kadın erkek eşit ise zenginle fakir de eşittir.aralarındaki tek fark paraladıdır.zengin kız fakir oğlan diye bir dizi vardı.söylediklerimi birebir anlatmışlardı.normal olan neyse onu konu edinmişlerdi.

0

iki kişi eğer birbirini gerçekten seviyorsa sevginin önüne hiç bir engel geçmemelidir. bir şekilde ne yapıp edip sevgi aşk kazanmalıdır. kurabilirler tabii

1

kültürel bazı farklılıklar yoksa kurabilirler. ama genelde sorun oluşturuyor. bence doğal bir dengede sağlanır kurulsa ama arada uçurum farklılıklar zamanla daha da büyüyor. bunu tolere edebilirlerse aşkın önünde zengin fakir ayrımı duramaz bana göre.

0

davul bile dengi denginedif bu konularda.
ask in yaninda paranin pek onemi yok deseler de mecbur paranin onemi var.. bu kisiden kisiye gore degisir ama bence zengin ile fakir kisilerin gonulleri bir olduktan sonra,hic birseyin onemi yoktur.