1

kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde bir türlü kendimi avutamadım . kaç kadeh kırıldı sarhos gonlumdee bir türlü kendmi avutamadım .. kaç gece ağladım oyle gızlıcee ne yaptımsa senı unutamadım. kim bilir kimler var sımdı kalbındee sen benı unuttun coktan belkıde ben hala yaşarım eski günlerdee herşeyde sen varsın unutamadım

1

simsiyah gecenin koynundayım yapayılnız uzaklarda bir yerlerde güneşler doğuyor. biliyorum dönence kupkuru bir ağacın dalıyım yapayılnız uzaklarda bir yerlerde bir şeyler kök salıyor. görüyorum dönence. çatlamış dudağımda ne bir ses ne bin nefes uzaklarda bir yerlerde türküler söyleniyor görüyorum biliyorum. rahmetli barış manço dönence.

1

gönülden kapıldım diye vurursan kırdım düşleri eğer yıkarsan bu aşkın adını dertli koyarsan seninle bir ömür düşman oluruz. sebepsiz boş yere ayrılacaksan ,tertemiz dünyamı karartacaksan ,beni hasretinle yaşatacaksan seninle bir ömür düşman oluruz. herşeyi söyledim anlattım sana söyleyecek sözüm kalmadı daha yoluna çıkarsa vururum sana seninle bir ömür düşman oluruz. sebepsiz boş yere ayrılacaksan tertemiz dünyamı karartacaksan beni hasretinle yaşatacaksan seninle bir ömür düşman oluruz. bu benim en çok sevdiğim şarkılardan bir tanesi bir tane daha var.. tabii ki de onda söyleyeceğim.

kalemi vermeden içki verdiler. işte senin kaderin bu dediler murada ermeden ziyan ettiler. bana başka ne kaldı. mutluluk bizlerden çok uzak rüya biz istemezmiydik mutlu bir yuva sahte sevdaların yalan koynunda adaletin bumu ey zalim dünya, adaletin bumu ey kahbe dünya gerçekten de bu şarkının ikisini de çok seviyorum.

1

ben yürüdüm ya ne ya ne aşk boyadı beni kane,hah eserim yeller gibi ,kah tozarim seller gibi