0

evet gerçekleşmeyen birçok hayalim var.unuverste okuyup , öğretmen olmak isterdim kısmet olmadi. sevdiğim biriyle evlenmek isterdim, o da kısmet olmadi. memurluk sınavını kazanmak isterdim ve bunun için de büyük bir mücadele verdim. nasip olmadi. hayırlısı böyleymiş diyorum artık kısmet napalim. belki de ıleride daha güzel süprizler bekliyordur beni.allahtan ümit kesilmez.

0

evet var araba almayı çoook istiyordum olmadı, işe girmek istedim her kapı yüzüme kapandı torpilim yok diye giremedim 10 yıldır iş ve araba hayali kuruyorum ama olmuyor artık bıraktım peşlerini olmayacak birşey anladım geç de olsa şanssızlığımdan bıktım hiçbir hayalim gerçek olmadı olmuyor da.

0

olmaz mı ki hukuk yada psikoloji okumak istedim ama kazanamadım çok koydu benim ilkokul hocam hiç iyi değil di 1 den 5 kadar 3 tane hoca değiştirdik ve temelim çok zayıftı hocamız inanmazsınız sıra dayağına çekerdi hepimizi kimsede sesini çıkaramazdı sınıfta babası marangoz olan bir arkadaşımız vardı ona sopa getirmesini söylerdi çocukta korkusundan getirirdi tabi o zamanlar şimdi ki çocuklardaki gibi elimizde telefon yoktu çekip sosyal medyada paylaşalım şikayet edelim ailemizdede eti senin kemiği benim anlayışı olduğu için bir şey yapamazdık onun yüzünden ziyan oldum gittim tamam üniversite okudum 4 yıllık felsefe gerçi bölümünden çok memnunum ama hayalim bu değil di felsefe bölümü güzel ama iş olanağı sınırlı

0

evet benim bu yıl biraz daha rahat bir yıl gecirecegim hayalim vardı güvendiğim şeyler vardı tam tersi oldu hayallerim maffoldu açıkçası bayabir olumsuz sonuçlar çıktı

0

gerçekleşmeyen bir çok hayalim var keşke hayallerim gerçek olsaydı nasip olmadı ama

1

gerçekleşmeyen birçok hayalim var. gerçekleşmeyeceğini de bildiğim için uğraşmıyorum. o yüzden fazla hayal kurmayıda sevmiyorum.sizlere tavsiyem bence fazla hayallere kapılmayın.

1

her insanın olduğu gibi tabii ki de benim de hayalim var. gerçekleşme ama gene de bir tane de olsa hayalimi gerçekleştirdim. mesela sevdiğin insanla evlendim çok şükür çok mutluyum insanın sevdiğiyle evlenmesi bence çok güzel bir şey. hani inşallah rabbim herkese nasip ederse sevipte kavuşmayı bende çünkü severek kavuştum. eğer bu hayalimi gerçekleştiremeseydim çok kötü olurdum yani çünkü benim ailem istememişti ben kendim kaçtım ve ben kaçtıktan sonra zaten affettiler beni çok şükür keşke diger hayallerimde gerçekleşse bu işte bakalım elbet bir gün olur belkim.

1

her insanın olduğu gibi benim de var 1.5 senemi vermiş olduğum biriyle evlilik hayalim vardı olmadı şuan ise en büyük hayalim jandarma veya sahil güvenlik personeli olabilmek ve sevdiğim kadın ile fenerbahçe maçını izlemek umarım bunlarda gerçek olurlar.

2

gerçekleşmeyen hayalim çok var, şimdilik evet gerçekleşmediler belki ama zamanla neden olmasın ki? belki gerçekleşeceği zaman daha gelmemiştir diyorum ve umut etmekten asla vazgeçmiyorum.