0

yani muhakkak bir açıklaması vardır. tabi sessizce muhabbeti kesmek yerine mantıklı bir açıklama yapması daha doğru bir davranış olur.boyle durumlarda insan kendini suçlu hissediyor. hakli olarak ta sebebini merak ediyor tabi.bu duruma açıklık getirmesi insanın hatasını anlamasını sağlar en azından. sessizce uzaklaşması etik degil bana göre.

0

bazı insanlar bi hata yapmış ve karşısında ki ni kırdıysa muhabbeti keser. yada hayatına başkasını almıştır. bu yüzden keser.

0

ben bazen bir yanlisini görünce ufacık bir şey bile olursa sogursam o kişiden uzaklaşırım hemen.

1

bazı insanlar gerçekten de kıskandıkları için hiçbir şey olmadığı halde bile muhabbeti kesebiliyorlar.. çünkü onlara böyle koyuyor karşı tarafın her zaman gülmesi, mutlu olması her zaman karşı tarafa üzdüğü için artık dayanamadığı için mecburen muhabbeti kesen insan çok gördüm.. gerçi ben yaşamadım ama gördüklerim oldu hep de bu nedenden dolayı.

0

kurtulmak için tabiki can sıkıcı birşey olmuştur illaki rahatsız olup sessizce uzaklaşmak istemiştir. bazen gerekiyor huzur için birşey demeden gitmek...

0

oyle bir soru sordun ki suan benim durumum tam da bu.:)
bence sizin farkinda olmadan karsi tarafi rahatsiz eden bir davranisiniz olmustur.

0

hiçbir neden yoktur belki senin fark edemediğin ama onun farkettiği ufacık bir hareketin, sözün vardır... canını yakar ya da öyle tip insanları sevmediği için uzaklaşmak ister. yani bunu anlamamak için kör olmak gerek bence

0

kesin birşey yapmışızdır ve bizi inceltmemek için muhabbeti keser.