0

aslında evet seviye atladıkça biraz daha kazanç artışı olsa bence de iyi olurdu. çünkü vermiş oldukları kazanç sistemi düşük bir kazanç çok fazla zaman kaybı oluyor kazanç sistemi düşük olduğu için malesef..ancka arada da olsa 2x kazanç sisteminin olması bence güzel oluyor.

0

bencede burdaki gercekden zaman harcayan emek veren kişilerin belli seviyelere geldiginden sonra parasi birkac kuruş daha artiş saglanmalidir diye düşünüyorum bende.herkez daha cok aktif olup emek verip o seviyeye gelmelidir diye düşünüyorum.sorumani de bu cevaplari görüp okuyup onaylayacaktir eminim en güzel şekilde para kazanmaya devam ediyoruz.

1

yani en azından seviyeye göre kazanç dağılımı düzenlenmeli. şimdi 1. seviye biri ile aylardır burada olan bir dünya emek veren insanlar ile kazançlar aynı olmamalı. nasıl çalıştıkca maaşlara zam yapılıyorsa seviyelere görede bence bir artma düzenleme getirseler güzel olabilir. ve bence insanları daha da teşvik eder hem sayfaya hem daha çok soru sormaya ve cevaplamaya.

0

bence de :)
sorumani duy sesimizi :)

0

bence de kesinlikle 10 seviyeden sonraki yazarları ek bir kazanç sağlamalıdır. hem böyle bir şey olursa siteye yeni giriş yapan üyeler 10 seviyeye daha çabuk gelmek için elimden geldiğince uzun ve güzel cevaplar verdikçe seviye atlayacaktır.böylelikle sitenin aktifliği çoğalacaktır.bana göre sitenin aktifliği ne kadar çoğalırsa site bu kadar para kazanıyor. o yüzden ben kesinlikle bu dediğinize katılıyorum.

0

seviyeler evet belli kriterlerde seviyelere göre kazandığımız kazançlarda da artış olmalı kademeli olarak. belki bu sayede sitedeki çoğu üye seviye atlamak için aktif olacaktır

0

bak iste buna katilirim,biraz daha fazla kazamc saglanabilir 10. seviye ve uzerine.