0

300 den fazla bir kitap okumusum bu zamana kadar. bu aralar, daha dogrusu son 3-4 aydir pek kitap okuyamiyorum. burada aktif olup para kazanmaya calisiyorum. o yuzden kitap okuyamıyorum son aylarda. belli bir kazanc yaptiktan sonra yeniden baslarim kitap okumaya. cunku fuardan aldigim kitaplar daha duruyor. onlari okumadim. brkliyorlar oyle. :)

1

okumayı fazlaca seven bir insan olduğum için bugüne kadar kaç tane kitap okudum gerçekten say deseniz sayamam. okumaya başladığından beri sürekli olarak kitap okuyorum zaten. bu aralar uzun bir ara vermiş olsam da şu anda devam eden yarışma bittikten sonra yeniden kitap okumaya geri dönmek istiyorum. çünkü kafamı dağıtmaya gerçekten ihtiyacım var ve kitaplar sayesinde gerçekten farklı dünyalara dalarak kafamızı güzel bir şekilde dağıtabiliyoruz. hem de artısı olarak kitap okumak gerçekten bizler için çok faydalıdır. okumaya devam o yüzden.

0

eskiden falan kitap okumayı severimdim ama evlendikten sonra kitap okumayı bıraktım. yani bekarken bir 150'yi gecikme kitap okumuşumdur. gerçekten evlendikten sonra her şey zorlaşıyor. mesela bir de çocuğunu varsa yani kendine bile vakit ayıramıyorsun.. ondan dolayı kitap okuyamaz oldum artık.

0

valla hiç saymadim ama baya okumusumdur çünkü kitap okumayı çok seviyorum ozelliklede sürükleyici olan kitaplara bayılıyorum.

0

300 civari kadar kitap okudum ben bu zamana kadar... ama ilk kitap okumaya basladigim ilk bir iki yıl pek aktif degildim okumada ve su son iki aydir pek aktif degilim kitap okumada.