1

sor kardeşim bol bol soru sor.şuan sitede çift kazanç var. o yüzden ne kadar soru olursa bizim için o kadar kâr. özellikle de yoruma dayalı bir soru sorarsan daha iyi olur kardeşim. 31 ocakta çift kazanç bitiyor. o zamana kadar inşallah iyi bir kazanç elde ederiz. şuan hemen hemen sitede birçok soruyu yanıtladım. hâlâ da arıyorum cevaplanacak sorulardan.

0

tabii ki bizde memnuniyet duyarız ama sorulan sorular biraz mantıklı olursa biz de cevap olarak daha sağlıklı şeyler yazabiliriz bu sen yapıyorsun anlamına gelmiyor sitemizde diğer soru soranlar için de geçerli bu sözüm çünkü aklı başında doğru düzgün soru soranları yok bunun farkındayım sadece hesabıma kuruş geçsin de nasıl olursa olsun diye düşünen yazarlar var bunun da aza inmesi için biraz da sorulan sorulara cevap verirse bu kadar saçmalanmaz diye düşünüyorum..

0

senin sorularını begeniyorum. her telden sorup milleti sorularına cekebiliyorsun... beyin bedava modu acildiginda sen sorularını sor. ben gordukce gelirim senin sorularına. :)

0

benim de aklımda çok soru var sorulacak ama soramıyorum ne yazık ki. yeni üye olduğum için 60 soruyu cevaplamam lazım önce. hoş cevaplasam ve soru sorma hakkım açılsa da soru sormak için sıranın bana geleceğini sanmıyorum çünkü ne zaman beyin bedava modu hep açık durumda. saçma sapan ve anlamsız sorular olduğu müddetçe pek açık yakalayabileceğimi de sanmıyorum açıkçası.

0

kankaaaaa..... soruuu :d :d de seni hiç yarışma listesinde göremiyorum ama.. yoksa uğraşamam mı diyorsun. sorular daha mı iyi kazandırıyor acaba :)

0

adamın dibisin ya valla çok iyi olur ama böyle bir sorudan bin soru turetme yada a harfinden z harfine kadar isim sorma gerisini sorabilirsin herkese çok iyi olur bence.

0

beyin bedava mod unun aktif olmamasi icin,mumkunse geri donup cevaplanmamis sorulara cevap verin ki,cevaplanacak bir soru kalmayip,beyin bedava modu aktif olmasin.
ayrica eger bu gece de beyin bedava modu aktif olmazsa,mumkunse kolay sorular sormani bekliyorum.:)

1

bir konu üzerinde peş peşe soru olmasın da... her ne soru sorarsan kabulumdur :) bildiklerim, bilgi sahibi olduğum her soruna seve seve gelirim :)