0

bu durum gerçekten çok zordur.ayrılmak için arada engeller varsa bir şekilde çözülür ancak bi taraf sever diğer taraf sevmez ise bu gerçekten çıkmaza girerçbir tarafın sevgisi bitmiş ise o ilişki bir daha asla kurtulmaz ve düzelmez.ayrıldıktan sonra hayata küsersiniz,yeme içmeden kesilirsiniz ve depresyona girersiniz.bu uzun bir zaman böyle sürer ancak belli bir zamandan sonra ruhen alışırsınız.tabi bu süre içinde onu görmemeniz ve çevresinden kimseyle konuşmamanız gerekir.

0

sevipte ayrılmak çok kötü birşeydir çünkü hep onu hatırlarsınız sürekli herşey onu hatırlatır bütün anilarinizi hatırlarsınız ve genellikle unutamazsiniz.

0

seviye ayrılmak kötü bir durum ,insan hayaller kurarken bir anda ne olduğunu anlamadan bitiveriyor .sende elin yüreğinde kalıyorsun benimde başıma gelse içinde bir ukte olarak kalıyor.

0

ben de çok sevdim iki kere beni aldattı ilkinde affettim sonra tekrar yaptı ayrıldım çok seviyorum ama bana ihanet etti ben onun için o kadar fedakarlık yaptım ki anlatsam inanmazsınız hiçbirine deymezmiş bazen sadece sevmek yetmiyor işte

1

çok seven bir insan sevdiğinden ayrılırsa hayatı zindan olur. hayat yaşanmaz olur. hayat zindan olur. hayatın bir anlamı olmaz. insan derbeder bir zaman dilimine girer. yaşamı derbeder olur. hazin günler onu beklemektedir. sevdiği insanı kaybetmenin acısı fazladır. ondan bir anda ayrılmak acıların en acısıdır. o kişiye yaşamak, nefes almak, yemek, içmek haram gibi gelir. nefes almak zorlaşır. dünyanı sevemez hatta nefret edersiniz. aşık olduğunuz çok sevdiğiniz insanı kaybetmek ya da ayrılmak insanı adeta bu dünyadan soyutlar. her an her saniye onu düşünür onunla yatar, onunla her an birlikte olursunuz. ayrılmak, insanı ıztırap verir. insanı bu yaşamdan alır başka bir yaşama, nefesin olmadığı bir hayata sokar. gerçekten çok zor bir durumdur. sevipte ayrılmak insanın insanlıktan dahi çıkarabilir. onsuz yaşamak düşüncesi insanı delirtir. ondan gelmeyecek bir söz ya da telefon kişiyi karanlığa ve umutsuzluğa sürükler. insanın ömründen ömür alır. ayrılmak, insana çok keder, tasa ve elem verir. hayatta hiçbir şeyi sağlıklı düşünemez hale gelir. evet, tüm bunlar olan şeylerdir. tüm bunlar ayrıldıktan sonra olur. etkisi ise bir zaman sürer. genellikle 10 ya da 15 gün etkisinden kurtulamazsınız.

0

insanı en çok yıpratan bir şey olur herhalde sevip te kavuşamayanlarla dolu bir geçmiş vardır belkide kimsenin haberi bile olmayan ilişkiler vardır.

1

çok kötü hale sokar en başta depresyona sokar ama çok kötü bir durum ben çok kiskanirim ayrilsam bile çok sevdiğim birinin ellerini baskasi tutsun istemem yada benim sevdiğimi baskasi sevsin istemem. benim tuttuğum elleri baskasi tutamaz ya o benimdir.

1

herseye karamsar bakarsiniz,sanki dunya onsuz bir anlami yokmus gibi gelir size.ama 1 yila felan atlatirsiniz en ama en gec sekilde.