1

turizm ve el sanatları ürünleri üzerine devasa bir sanat galarisi ve showroom açardım. ve burada tüm medeniyet tarihlerini, el sanatlarının gelişimlerini, dünya dinler tarihini, kültürleri, medeniyetleri ve yok oluşlarını anlatan özel anlatımlar bölümü yapardım.

0

yani ben kitaplarla ilgilenmeyi çok sevdiğim için bir kitapçı açardım büyük ihtimalle. birde son zamanlarda kafe açmak gibi bir düşüncem var ama onun içinde belli bir miktar para olması lazım elimizde. işte o da olmadığı için.

0

cafe olurdu öğrencilere yönelik revaçta olan populer olan bir yerde

0

ben isyeri acsam ilk olarak tabiki herzman uzerinde oldugum yazilimci oldugum icin bu isyerini acmak isterdim dicem ama kendi yerim var zaten o yuzden sorun yok ama neden bu cunku bu is benim meslegim cok kisi tabiki isyerleri olsun tanitim siteleri reklam siteleri radyo siteleri sohbet siteleri sunucu satislari domain satislari reseller hostingler seo calismalari bunun gibi binlerce secenek var o yuzden insanlar internet uzerinden de ulasim 've iletisim kurabiliyor canli destekle o yuzden yazilim uzerine bilgisayar 've internet sektorune hizmet eden ofisim var

0

bir işyeri açacak olsam yemek üzerine açardım.

0

bir is yeri acsam yani spor giyim veya bir organizasyon şirketi olurdu

0

ben iş yeri açacak olsam yeteri miktarda da param varsa iki katlı önden ve arkadan bahçesi olan üst katı evim olarak kullandığım alt katta arka bahçeyi şahsıma ön tarafı müşterilere hizmet için kullanacağım bir kafe açmak isterdim.hem sevdiğim işi yapmış olurdum hemde işyerim ile evim yakın olmuş olurdu.işyerimden sürekli kahve kokusu ile taze çörek kouları gelmesini isterdim burada tüm ailemle birlikte çalışmayı isterdim

1

bebek çocuk giyim ya da öyle herşeyi içinde barındıran bi yer açmak isterdim

0

ben bir işyeri açmak gibi şansım olsa mağaza olarak yada kozmetik olarak işyeri açmak isterim. düşünmüyor değilim aslında

1

eğer iyi bir bütçem olsaydı ve bir işyeri açacak olsaydım eğer hayalimdeki kitap kafeyi açarım. insanların hem rahatlıkla kitap okuyabileceği hem de çay ve kahvelerini içebilecekleri arka fonda hafif müziklerin çaldığı küçük ve nezih bir kafe açma hayalim var. açacağım bu kafeye öncelikle kendim sahaflardan alacağım kitaplardan koyacağım ayrıca aylık dergiler ile anlaşıp onların da orada satışını yapabileceğim. bunun dışında gelen ziyaretçilerin de kitap bağışında bulunabileceği ve kitap bağışı yaptıktan sonra bedava çay yada kahve içebilecekleri bir yer hayal ediyorum. bu sayede kafenin kitap koleksiyonu da artmış olacak. ayrıca plaktan çalınan güzel türk sanat müzikleri olabilir. gelen kişiler kendi plaklarını da getiririp orada çalıp kafede oturan kişilere de dinletebilecekler. burası kitap kafe olacağı için insanlar gruplar halinde gelmeselerde kafa dinlemek için tek başlarına da rahatlıkla gelip kitap ya da dergilerini rahatlıkla okuyup güzel müzikler dinleyebilecekler. bu hayalinle ilgili gerçekten düşündükçe çok güzel fikirler aklıma geliyor. umarım ileride bu hayali gerçekleştirebilecek sermayeye sahip olabilirim. gerçekten öyle mi bir miktar para geçerse kesinlikle böyle bir işe atılacağım. tutsun ya da tutmasın bu işi hayata geçirmeden ölmek istemiyorum.:)))

0

oncelikle bulunduğum yerde çok olan birsey acmazdim. bakardim ne eksiğimiz var ne olsa iş yapar ona göre bir yol cizerdim. ama ölmeyecek meslek olarak giyim ve gıdayı görüyorum daha çok o alanlara yönelmeye çalışırdım. insanlara hitap eden bir yer acardim ki insanlar için görsel de çok önemli bunu unutmamak lazım.

0

bir işyeri açacak olsam sanırım, bir kitapçı dükkanı açardım. evet ülkemizde çok kitap okunmuyor, fakat ben orada geçireceğim güzel vakitleri düşünerek kitapçı dükkanı açmayı yeğlerdim. hatta insanları kitap okumaya yöneltecek etkinliklerde yapabilirdim. dükkanda zaten geniş bir çevrem olduğu için yanıma gelen giden çok olurdu. ve bu şekilde satışımı yapabilirdim diye düşünüyorum. kendimde kitap almaya gerek duymazdım artık, çünkü dükkanımdaki tüm kitapları okumuş olurdum. kitaba para vermezdim:)