0

evet bildirimlere haberi düşüyor zaten ve hemen açıp okuyorum.

0

kesinlikle okuyorum çünkü cevabını merak ettiğim sorular soruyorum. genelde yorum sorusu soruyorum. o yüzden kişisel görüşleri almak çok hoşuma gidiyor. hatta okurken bazen çok keyifleniyorum insanların benimle aynı fikirde olmasından. herkese tavsiye ederim

0

ben yeni üye olduğum için daha soru sorma hakkı kazanamadım. soru sorduğum zaman okurum diye düşünüyorum çünkü genel olarak merak ettiğim konuları burda soru başlığı açacağım. merak ettiğimden dolayı verilen cevapları muhakkak okuyacağım.

0

sorumani de sorduğum sorulara cevap geldiği zaman hemen hemen hepsini okuyorum bazen eğer çok fazla bildirim varsa yani vaktım yetmiyor okumuyorum ama sonradan yine okuyorum yani cevapları merak ediyorum benim internetim çok ağır olduğu için de cevapları okumak bayağı zamanımı alıyor onun için ben bildirimleri biriktirip çok olunca bakıp cevapları tek tek okuyorum.

0

okuyamiyorum pek zamanım olmuyor.zaten cevaplandircam diye baya zaman alıyor

0

evet sorumani'de sorduğum soruların cevabını her zaman okurum ve cevap verenlerin de sorusunu okurum. çünkü sonuçta merak ederim onların düşüncelerini de emek veriyorlar. bence okumamız lazım bazı yazarlar özellikle yeni gelen üyeler saçmalayabiliyor çünkü bir kere başım öyle gelmişti ben de hemen zaten sorumani'ye şikayette bulundum onun için her zaman tercihim okumaktır emeğe saygı.

0

ben okuyorum,insanlarin dusuncelerini merak ediyorum.:)

0

evet dikkatle okuyorum ve cevaplıyorum.sorumani iyiki yapılmış.

0

ben genelde okuyorum. çünkü merak ediyorum. hem ikincisi geri dönüşlerde sorulan sorular kadar önemli bence.