0

fener elenir gidisata bakarsak ligde gosterdigi performans suan kotu gidiyor hatta kumede ara dan sonra toparlınır da

0

fenerbahçe ve zenit uefa avrupa liginde eşleşmişlerdir ve karşılaşacaklardır. rus temsilcisi olan zenit'e baktığımızda avrupa kupalarında son yıllarda sürekli yer aldığını görmekteyiz. tecrübeli ve hızlı bir futbol oynayan zenit ile karşılaşmanın belki daha da zor olması beklenen tarafı rusya'ya gittiğimizde karşılaşacağımız hava durumu olacaktır. futbol olarak bu sene büyük hayal kırıklığı ile başlayan ve bunu gitgide daha da olumsuz hale getiren fenerbahçe ersun yanal'ın gelmesiyle daha da toparlanacaktır mutlaka ancak bu ne kadar bir süre içerisinde olacak veya ne kadar bir toparlanma söz konusu olabilecek bunu da zamanla göreceğiz. zenit takımının bu eşleşmede daha avantajlı olduğunu düşünüyorum ancak fenerbahçe de umuyoruz ve diliyoruz ki bu yenilenme ile birlikte rüzgarı arkasına alıp daha da etkili ve iyi bir futbol sergileyecektir. şayet bizim bildiğimiz fenerbahçe gibi toparlanmış ve iddialı bir şekilde bu maça kadar hazır olabilirsek şansların biraz daha eşitleneceğini düşünüyorum. an itibariyle bakacak olursak zenit'in daha avantajlı olduğunu maalesef kabul etmemiz gerekiyor.

0

futbol zeka isidir parayla oynanmaz 've iyi olan kazanir kural budur

0

umarım fenerbahçe bu turdan rahat bir şekilde son 16 turuna kalabilir.

0

uefa avrupa ligi temsilcilerimizden olan fenerbahçe takımı ligde çok kötü dönemler geçiriyor. ve baktığımız zaman şu an 15 sırada olduklarını görebiliyoruz. ben fenerbahçe'nin çok kötü sezon geçirmesini ali koç'un yapmış olduğu hatalı kararlara bağlıyorum baktığımız zaman ali koç gerçekten taraftarı dinleyip en baştan ersun yanal'ı takımın başına getirseydi eğer, ben bu takımı şu an bu halde olduğunu düşünmüyordum. ersun yanal geçtiğimiz cuma günü takımın başına gelerek ve pazartesi bir maç oynattı .takıma bana göre ilk yarı gerçekten çok harika bir futbol oynatarak 20 önde kapattı. ancak ikinci yarıda kişisel hatalar yüzünden 2 gol yiyerek maç berabere bitti. diye biliyoruz fenerbahçe bu kötü sezonda zenit takımı ile eşleşti. bana göre diğer rakiplerine bakacak olursak eğer en kolay takım olan zenit takımı diyebiliriz. çünkü diğer rakipleri gerçekten çok zorlu rakiplerdi. fenerbahçe yar ara transfer döneminde güzel oyuncular transfer ederse ben zenit takımlı çok rahat bir şekilde edebileceğimizi düşünüyorum. özellikle fenerbahçe'nin forvet hattına transfer yapması gerekir çünkü baktığımız zaman slimani çok kötü bir forvet olduğunu söyleyebiliriz fenerbahçe formasıyla çıkmış olduğu 18 maçta 3 gol atabilmiş fenerbahçe'ye böyle bir forvet oyuncusu lazım değil, fenerbahçe'ye her maç gol kovalayan bir oyuncu lazım. eğer öyle bir oyuncu gelirse ben fenerbahçe'nin turu geçeceğini düşünüyorum. zenit takımına gelecek olursak eğer, zenit gerçekten 2007 senesinden sonra çok yükselişe geçen bir takım oldu. o zamana kadar sadece 1 şampiyonluğu bulunan takım son senelerde her sene şampiyon olan bir takım haline gelmiştir. özellikle bu sene lige kötü başlayan zenit daha sonradan toparladı. ve bu sene şu an ligde lider durumda benim fenerbahçe ile zenit arasında oynanacak mücadelede turu geçen taraf olarak favorim fenerbahçe takımıdır.

0

fenerbahçe zenit kurasının çok denk bir kura olduğunu düşünüyorum. bunun en temel sebebi ise kadro kaliteleri açısında çok bir fark olmaması. zenit mali açıdan belki fenerbahçe'nin önünde olabilir ancak fenerbahçe mevcut kadrosunun hak ettiği ve olması gereken yerin de kesinlikle 17. sıra olmadığını hepimiz bilmekteyiz. takım ersun yanal yönetiminde olması gereken konuma geldiği ve tahminimce tam ritim bulduğu sırada zenit karşılaşmalarına çıkacak, devre arasında kadrosuna katacağı ve ali koçun da gözü kararttık gerekirse gelecek yıllarda avrupaya gitmeyiz ama devre arasında kadromuza önemli isimler katacağız açıklaması durumun ne boyutlara geldiğinin en büyük kanıtı olarak görünüyor. zenitin ise en büyük avantajı büyük ihtimalle şampiyonlar liginin resmi sponsoru olan gasprom şirketinin onlara sponsor olması ve bu şirketin sahibinin başkanları olmaları. kendi liglerinde devre arasını lider tamamlayan zenit, bu sene ki en büyük hedefleri arasına uefa avrupa ligi şampiyonluğunu koymuş durumda. kadrosunda bulundurduğu en önemli isimlerden kokorinin hapis cezası alması sonucu ellerinde forvet alternatifi azalan zenit devre arasına 20 milyon euro gibi bir bütçe ayırıp bunu sadece forvet hattında kullanacağını açıklaması üzerine ve mevcut kadro da rus futbolunun son zamanlarda gördüğü en iyi forvet olan artem dyzubayı bulundurmaları en büyük avantajları. fiziksel anlamda son derece sert bir takım olan zenit oyun sistemi olarak tamamen aykut kocaman sistemi ile oynuyor. takım savunmasını çok iyi yapan zenit kazandığı toplarla direk dzyuba üzerinden oyun kurarak skora gitmeyi başarıyor. genellikle gol attıktan sonra daha sakin ve rölanti bir oyun anlayışına bürünen zenitin uefa macerası çok enterasan başladı. ilk maçta belarus ekibi dinamo minkse 4-0 yenilen zenit evinde 4-0 kazanıp uzatmalar sonucu 7-0 mağlup ettiği rakibini eleyerek uefa avrupa liginin en yüksek skorlu galibiyetlerinden birine imza atarak gruplara başladı. slavia prag ile birlikte gruptan çıkan rus temsilcisi hiç şüphe yok ki çok kolay bir ekip değil. özellikle rusyada ki hava şartlarını da göz önünde bulundurursak temsilcimiz fenerbahçe'nin kendi evinde kadıköy şükrü saraçoğlu stadyumunda alacağı skor çok ama çok önemli. kağıt üzerinde denk bir kura olarak gözüküyor belki ancak bu denkliği iki takımında devre arasında yapacağı transferler ve fenerbahçe'nin 2. yarı da göstereceği performans ile dengeleri bozma ihtimalinin olduğunu göz ardı etmememiz lazım.

0

fenerbahçe futbol takımı türkiye süper ligin en iyi takımlarından biridir. her ne kadar kötü bir sezon geçirseler de fenerbahçe her zaman fenerbahçe’dir. ayrıca takımın başına gelen ersun hoca ile yeni bir çıkış yakalayacaklarını tahmin ediyorum, yeni hoca yeni heyecan demektir. zenit takımı ise rus ülkesinin en iyi futbol oynayan kulübüdür. tehlikeli bir takımdır. zorlu bir rakiptir. zenit takımını iyi analiz etmek gerekiyor: tuş ekibi son zamanlarda bir çıkış yakaladı ve gayet iyi gitmektedir. her iki takımında eşit güçlerde olduğunu tahmin ediyorum. her iki takımıda başarılar diliyorum. ama gönlümüz fenerbahçe’den yana tabiki.