0

galatsaray futbol takımının bu hale düşmesinin sebebi forvetsiz bir oyun stilidir

0

galatasaray futbol takımı lige çok iyi başlayan takımlar arasında yer alıyordu. ama kadrodaki bazı sıkıntılar takımın kötü yerlere gitmesine neden oldu. özellikle sakatlıklar yaşanmaya başladı ve oyuncuların moralleri iyice bozulmuştu. şu anda fatih terim galatasaray takımını toparlamaya çalışıyor. ama büyük bir ihtimalle galatasaray takımının yapması gereken ilk yarı dönem içerisinde çok iyi transferler ile tekrardan atağa sağlayacak. galatasaray takımının arkasında taraftarı olduğu sürece kendi evinde oldukça başarılı maçlar çıkarmasını bekliyorum. çünkü kadro kalitesi olarak diğer takımlardan biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum. ama uzun süreli sakatlıklar olduğu için galatasaray takımında bu aralar işler yolunda gitmiyor. bir an önce fatih terim takımı toparlaması gerekiyor ve yarı dönem içerisinde istediği transferleri aldığı takdirde ikinci yarıda daha başarılı olur. özellikle galatasaray takımında forvet mevkiinde büyük sıkıntı olduğu için maçlarda puan kaybediyorlar. ama bunun önemini bir an önce alması gerekiyorlar ve lige çok iyi bir başlangıç yapması gerekir. eğer bunu başaramazsa galatasaray takımı biraz olsun aşağıya doğru inmeye başlayabilir. bu yüzden çok zorlu bir süreç bekliyor galatasaray takımını. savunma hattında bir veya iki o daha takviye alması gerekiyor galatasaray takımının. çünkü her maç neredeyse gol yiyorlar bunun da suçlusu tabii ki de galatasaray kalecisi olmadığını düşünüyorum. muslera oldukça bu sezon başarılı ama savunma hattı sıkıntılı olduğu için maalesef kalesi'nde golleri görüyor. bunu bir an önce düzeltmesi gerekiyor galatasaray takımı teknik adamı fatih terim. fatih terim'in en çok istediği oyunculardan biri de eskiden beşiktaş takımında oynayan kaliteli oyuncu demba ba olduğunu söyleyebiliriz. oldukça yapılı ve bütün maçların da istenilen performansı vermeye çalışan bir oyuncu görünümünde. eğer takımı uyumu tam sağlarsa bu sezon oldukça goller ve gol pozisyonları içerisinde yer alacaktır. bir an önce fatih hoca'nın bu oyunculara teklif göndermesi ve ona göre süreç işlemesi gerekir. inşallah galatasaray takımını avrupa'da da bu şekilde başarılı görürüz ve finale kadar ilerlemesini hepimiz istiyoruz. çünkü ülke puanı için ve türkiye'ye bu gururu yaşatabilmek için ellerinden geleni yapacaklardır. inşallah yolu açık olur ve istediğimiz şekilde orada maçlarını oynar. galatasaray takımı maddi konuda büyük sıkıntı altına girecektir transfer sezonunda. eğer bunu yapmazlarsa pek fazla yıldız oyuncu alamazlar ve avrupa kupalarında ve türkiye ligi'nde başarı elde etmeleri çok zor gözüküyor. ikinci yarıda tamamen toparlanan bir galatasaray takımı göreceğimizi tahmin ediyorum. daha zevkli maçlar olması izleyici ve seyirci bakımından oldukça zevkli maçlar izlemeye devam edeceğiz.

0

galatasaray futbol takımının kendi toparlaması belki komik gelecek ama fenerbahçe'den bile çok daha zor. fatih terim yönetiminde galatasaray belki de ilk defa bu kadar kötü duruma düşüyor. bana göre onların bu sonunu hazırlayan şey ise kesinlikle ama kesinlikle inatları.sene başında sırf fenerbahçe araya girdi bir an evvel bitirelim düşüncesi ile emre akbabaya normalin 2 katı bonservis bedeli ödenince en gerekli ve olmazsa olmaz olarak gözüken santrafor bölgesine takviye yapamadılar. bunun sonucunda da ligde aslında fena başlamayan ancak sonrasında oldukça ritim kaybeden eren derdiyok'un formsuzluğunun kurbanı oldular. çok net pozisyonlardan yararlanamayıp git gide özgüvenini de kaybeden eren derdiyok adeta her hafta kaçırdığı goller ve yararlanamadığı pozisyonlar ile saç baş yoldurmaya devam ediyor. öte yandan fenerbahçe derbisi sonrası aldıkları cezalar ile iyice nakavt olan galatasaray da ise en büyük problem fatih terim. fatih terimin en büyük problem olmasının sebebi ise federasyon ile arasının oldukça açık olması. galatasaraya gelmek için milli takımı geride bırakan fatih terim'i yıldırım demirören ve futbol federasyon ekibi affetmemiş olacak ki her açıklamasından sonra eskiden dokunulmaz konumunda olan fatih terimi git gite sıradanlaştırmaya başlamışlardır. son fenerbahçe maçından sonra aldığı ceza ile adeta yüzünü sesini unuttuğumuz fatih terimi federasyon iyice sindirmiş gibi gözüküyor. öte yandan uefa ile sürekli anlaşmalar halinde olup fenerbahçenin son zamanlarda maddi anlamda rahatmasından sonra türkiye en sınırda olan takım konumunda bulunan galatasarayın devre arasında hangi bölgelere nasıl takviyeler yapacağı ise son derece muamma. santrafor bölgesine mutlaka transfer yapması gereken galatasaray da ozan kabak sonrası stoper sorunu bir nebze olsun hallolmuş gibi gözükse de bu sefer de marianonun brezilya' ya transferi gündeme gelince büyük ihtimalle bir de sağ bek almak zorunda kalacaklar. özellikle santrafor bölgesine fatih terimin sürekli basın önünde bana 2 forvet alınacak dendi alınmadı bizde eldekilerle idare ediyor açıklamaları üzerine takviye yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. bu sezon için toparlanma imkanlarının neredeyse sıfıra yakın olduğunu düşünüyorum olası bir devre arasını transfer geçilmesi gibi bir durumda ise fatih terim ve yönetim arasında iplerin tamamen kopacağı ve görevden ayrılmaya kadar gidebileceğini düşünmekteyim.

0

galatasaray futbol takımına bakacak olursak eğer, özellikle ilgili çok güzel bir başlangıç yaptılar.ancak ligde oynanan fenerbahçe derbisinde yaptıkları kötü davranışlar nedeniyle bence aldıkları cezalar kesinlikle hak ettikleri ceza vardır. diye düşünüyorum özellikle fatih terim'e verilen 10 maçlık ceza kesinlikle hak ettiğini düşünüyorum. çünkü fatih terim hakemlere çok kötü sözler kullandı ve daha sonra ise ben bunları yapmadım gibi şeyler dedi ancak kesinlikle 10 maçlık ceza çok değildir tam yerindedir diye düşünüyorum. daha sonra fatih terim takımın başında olamayınca oyuncuların motivasyonu kesinlikle bozuldu diyebilirim. çünkü maça çıktıklarını da adeta ayakları titriyor ve top oynayamıyorlar gibi şu an oynadıkları futbol bence taraftarlarının hiç istemediği bir futbol şeklidir diye düşünüyorum.bu takım bana göre ara transfer döneminde bir santrafor alırsa eğer kendisine gelecektir.ancak alamazsa bence fenerbahçe'nin durumuna düşmeye doğru ilerliyor diyebilirim şu an galatasaray'ın en çok istediği şey bir forvet transferidiir diye düşünüyorum.eğer bir forvet alırsa gerçekten şampiyonluğu oynayabileceğini bile düşünüyorum ancak alamazsın bu kadro ile devam ederse kesinlik birlikte çok zorlu günler bekliyor. olacaktır ben galatasaray'ın şu an için toparlayacağını düşünemiyorum. bence son maçta da yine puan kaybı yaşayacaklar çünkü son maçtada fatih terim takımın başında olamayacak. fatih terim bu takımın başında olup oyuncuları gaz vermeyince oyuncular bence oynayamıyor diyebilirim.nasıl obradovic fenerbahçe yi gaz diyorsa fatih terimle galatasaray'ı öyle gazlıyor bu yüzden takım şu an tam takım olmuş olabilmekte değildir diye düşünüyorum.

0

senin verdiğin cevaplar gibi vereyim mi cevabı mami :)
galatasarayı çok severim uzun yıllardan beridir takip ediyorum gerçekten kaliteli bir takım eskidende çok iyiydi şimdide çok iyi ancak biraz kendisini toparlaması lazım eğer toparlayamazsa bu sene 1. olması imkansız gibi duruyor ama ben toparlayacağına adım gibi eminim inşallah toparlar geçen bi maçını seyrettim boş kaleye golü kaçırdı sonra ki gol şansında ise gol ofsayt a düştü daha sonra bi çalım atarak rakibinden sıyrılarak golü attı ve 1-0 öne geçip galip oldu. buda fatih terim şansı işte helal olsun bunun gibi bi imparator daha gelmedi.