0

sitede sorumani ekibine kullanıcı adını ve tabiki yazdığı küfürleri kopi yap mail olarak at soru mani ekibi ilgilenecektir.burda asla ole kötü kişilere ve o niyet teki insanlara izin verilmicek kalitede bir platform burasi .

0

sorumaniye küfür eden kişinin paylaşımının eldar görüntüsünü çekip yollaya bilirsin onlar gerekeni yapacaklardan bamlarlar bence o kişiyi

0

sorumaniye kisinin ismini yaz ve gonder. banlayacaklardir eminim. fesat insanlar ya cekemiyorlar işte. sizde cabalayin sizde kazanin ne gerek var kufur etmeye ..

0

kardeşim burada daha önce bir yarışma olmuştu ve ben bir sıradaydım ve bana da bir kişi geldi. küfür etti ve ben de sorumani'ye bildiride bulundum ve banladılar onu yani burada genellikle bu yarışmada 1 veya 2. olan insanlara küfür falan ediliyor. çünkü kendim de olay yaşadım böyle insanlar var işte kıskanan bencil insanlar çok bu hayatta sen bence hiçbir şekilde küfür etme sorumani'ye mesaj at ve linkini at göster hızlı resim var. hızlı resim uygulamasından fotoğrafını çekip atabilirsin sorumani'ye ben genellikle öyle yapıyorum. en azından onu banlamış olurlar bir daha da bu siteye gelmesin zaten öyle karaktersiz insanlar.

0

ama bu konuyla sorumani ilgilenir.icini ferah tut.

0

bende uyari tarzinda reklam gonderisine yorum yaptim ama bana da kufur etmedi bisey demedi.sana niye boyle yapti anlamadim dogrusu.

0

arkadaşlar ben soru sorup kendim cevapladığım için yok bana işte para için şunu yaparsın bunu yaparsın gibi sözler söylemeye başladı anlamadım. ben kendisini tanımıyorum. daha önce hiç muhabbetim de yok özelden kendisi mesaj attı işte neden böyle saçma cevap verirsin diye ben de cevaplarımı oku bir saçmalık bulursan eğer haklısın dedim. daha sonra sizin dediğiniz gibi başka bir sitenin referans linkini paylaşmış ben de bu linki görünce dedim ki siteden ban yiyeceksin. böyle reklam linki paylaşırsan o daha gelmeyecek bir küfür etti olay bu kadar kendisini hiç tanımıyorum. şu an bu cevaplardanda kazanç elde etmek istemiyorum. umarım site gibi bu verdiğin cevaplardan kazancımı keser çünkü hak yemek istemem.

2

mami18 neden sana ediyor acaba? bir tanıdığın olmasın. bence ikinizin arasında olan bir ilişkiden kaynaklanıyor. ayrıca buraya konu açmanız doğru değildir. bunu siteye bildirmeniz gerekiyor. neden buraya konu açıyorsunuz. bende bunu anlamış değilim. sizin aaranızdaki bir sorunu sorumani ekibine bildirin. bizimde daha önce bir üye ile ufak sorunlar yaşadık ama bunu başlık olarak açmadık. siteye bildirdik. siz de öyle yapın. site gereği yapsın.

2

neden durup dururken size küfür ediyor ki, az evvel bu kişi başka bir sitenin reklamını yapmış, bende banlanırsınız yasak bir de utanmadan referans linkinizi vermişsiniz dedim kendisine cevap olarak. bana kötü bir şey yazmadı. siz acaba ona uyarı olarak özelden bir şey mi yazdınız ondan mı size özelden karşılık verdi. başka insan neden sitede onca insan varken gelip size özelden küfür eder. yanlış anlamayınız lütfen. ben haksızsınız demiyorum, sadece özelden yazdıysanız belki size bu tavrı göstermiştir. kimse de özelinizi okuyamayacak düşüncesi ile.
sorumani gerekeni yapacaktır, soruları görüyordur sanırım.

1

pardon kanacalı53fk imiş tam kullanıcı ismi.

1

siteye geçen günlerde üye olan kanadalı 53 adlı bir kullanıcı var şu an kendisini tanımıyorum ve özelden bana durduk yere ağza gelmeyecek küfürler etti. site ekibinin kesinlikle bunun da ilgilenmesini düşünüyorum.çünkü ben ağzımı bozmak istemiyorum.bu siteden de ban yemek istemiyorum. o yüzden ağzımı bozmadım ve cevap vermedim şu an o kişiye bu konu hakkında sizlerin düşüncesini merak ediyorum.