0

ingiltere ligine kötü maç yoktur ,bu iki takımda bu yıl ilerideki üçlüleri ile dnyada nam salmışlardır .arsenalde mesut , sanchez ,rosicky tothenamda kane ,delli alli ,walcott yani ingiltere ligindeki her maç çekişmelidir

0

arsenal takımı ingiltere premier ligi'nde oldukça başarılı bir şekilde ilerliyor. ama kadro içerisinde oldukça bazı bölgelerde sıkıntılar yaşadığını görüyorum. bunun için transfer sezonunda oldukça başarılı bir yıldız oyuncular alması gerekir. ama takımı maddi konuda biraz olsun sıkıntıya sokabilir. tottenham takımı ingiltere premier ligi'nde inişli çıkışlı performanslar sergiliyor. tottenham takımının forvet mevkisi oldukça güçlü ve gol atma yolunda hiçbir sıkıntı yaşamıyor. ama arsenal'in savunması oldukça başarılı ve kolay kolay gol yemeyen bir takım olduğu için çok çekişmeli bir maç geçecektir. büyük bir ihtimalle çok gol pozisyonu olacağını zannetmiyorum. arsenal taraftarı evindeki oynadığı maçlarda büyük destek verdiği sürece arsenal takımı evinde kolay kolay puan kaybetmez. seyirci ve izleyici bakımından çok güzel bir maç olmasını istiyorum ve maçı kaçırmadan da izleyeceğim.

0

anlamıyorum arkadaş sizene benim sorduğum sorudan gelip buraya böyle yorum yapcaksan hiç yapma keşke kullanıcı engelleme gibi bişey olsa engelleyip kurtulurdunuz.ben genellikle sıkı bir spor takipçisiyim o yüzden genel olarak bu kpnularda daha iyiyim sorcağım soruları size soramam çok saçma sorular sorduğumuda düşünmüyorum.beğenenler cevaplasın.

1

ikisi de güçlü takım. arsenal alır bence. en kötü beraberlik olur.
ya çok gollü geçer ya da golsüz..
şimdi ben iddaa oynasam arsenal'a versem inanın gider ya beraberlik olur ya da tottenham alır.
ya da ben beraberlik desem gider arsenal golleri sıralar.
alt üst de üst desem 2.5 altı kalırlar.
zor maç..
eşimde evde yok.. o seyreder digütürk'ten maçı. benden çok onun yorumunu yazmak isterdim ama soramıyorum. :)
ama dünkü kura çekimlerinde şu arsenal birine çıksa da karşımıza çıkmasa diye hop oturdu hop kalktı endişeden adam.. demek arsenal çok çok iyi tottenham'a göre..

0

ilk önce arsenal takımına bakacak olursak eğer kesinlikle bu sene çok güzel başarılı bir futbol oynadıkları ortada ancak ligde istenilen pozisyonda olmadıklarını düşünüyorum. özellikle teknik direktörleri bana göre çok kaliteli bir teknik direktör dur. ben arsenal'in bu sene çok başarı elde edeceğini düşünüyorum ancak lig'de şampiyon olmaları kesinlikle hayaldir diye düşünüyorum. bakacak olursak nigde şu an yanlış hatırlamıyorsam 4 sıra dağlar ve bana göre manchester city ile aralarında bayağı bir puan farkı bulunnuyor.bu sene arsenal'in hedefi kesinlikle uefa avrupa kupası olur diye düşünüyorum. öte yandan tottrnham takımına bakacak olursak, totenham şampiyonlar ligi'nde barcelona'nın olduğu gruptan 2. olarak bir üst tura çıktı, ve bu sene oynadıkları futbol gerçekten izleyiciye çok keyif veren bir futboldur.böyle oynamaya devam ederlerse da bana göre lig'de çok güzel yerlere ve uefa da çok güzel yerlere geleceklerini düşünüyorum. ben bu maçı arsenal zor da olsa kazanacaktır düşüncesindeyim.