0

benım çocuklarım haydi çizgi film izliyor bende çok beğeniyorum birde esrarengiz kasaba oda güzel onuda begeniyorum birde elena onlarla birlikte bakıyorum bazen )))))

1

çocuklarımla izlediğim çocuk çizgi filmleri ve programları hatırladığım kadarıyla..
snoopy vardı en çok onu severdi oğlum. hayalet avcıları vardı.
taş devri vardı ben en çok bunu severdim. çakmaktaşlar :) barney moloztaş ile fred çakmaktaş, wilma, dinazorları vardı.
he man ve onun iki kız kardeşininde ayrı bir çizgi filmi sanki vardı isimleri aklımda değil o çizgi film vardı. voltran vardı o da robotlu çizgi film idi.
afacan denis karakteri vardı onu hatırlıyorum. şirinler.. ayı yogi vardı.
şeker kız candy vardı. sevimli hayalet casper'de vardı.
aslında o kadar çok güzel çizgi filmler vardı ki. bir çoğu aklıma gelmedi.
bir de hügo vardı. televizyon programı yarışma.

0

çocukken izlemekten hoşlandığım çizgi filmler şunlardır: tom ve jerry, casper, ninja kaplumbağalar, scooby doo, ay savaşçısı var bir de tabii.

0

8 yasindaysaniz ve asiksaniz hayat gercekten zor diyen cedrici izlerdim ama en çok sevdiğim çizgi film tim ve jerrydir.

0

tom ve jerry, tweetty, scobby do, casper, retkit gibi çizgi filmleri çok severdim.

0

scooby-doo izlerdim.
tom ve jerry izlerdim.
cedric izlerdim.

0

kesinlikle tom ve jerrydi. onlar arasında ki ilişki yeri geldiğinde dost olmaları ama çoğu zaman birbirlerini kovalamaları gerçekten aklımda çok yer etmiştir. özellikle jerry'nin tomun her zaman haklaması ve onu türlü oyunlar oynaması küçükken en keyif aldığım şeylerdendir. bir diğeri ise tsubasadır. bunun en büyük sebebi ise oğlumdur. tam bir futbol hastası olacağı o zamandan belliydi. başladığı zaman evde herkes tsubasa izlemeye başlar takımı kazandıkça sanki kendi takımı kazanmışcasına sevinirdi. bir diğeri ise şirinlerdi herhalde. her birinin yeri ayrıdır ilerleyen yaşıma rağmen hala gördüğüm zaman çocukluğum aklıma gelir ve tebessümle izlerim şirinleri, şirin babanın bilgeliği ve diğer şirinlerin yaşadığı maceralar bazen gerçekten sürükleyici ve gerçek hayattan izler barındırabiliyordu.