0

noktalama isaretlerine bu kadar takilacaklarina bu konu hakkinda da bir cpzum bulunsa sorumani ekibi tarafindan cok iyi olacsk

0

yapan insanlar çok ve şu an gerçekten çok moralim bozuldu. hatta böyle gereksiz sorulari sorumani siliyor ve bizim kazançlardan falan da düştü biraz önce mesaj attım neden benim kazançlarımdan düştüğünü söyledim. yani bu benim sorunum olmadığını o zaman soru sorulduğunda kimse cevap vermeden sorunun silinmesini söyledim. en azında bizler de cevap verdiğimizde kazançlı aramızdan düşmemiş olurdu. hani gerçekten de 4 tl falan gitti benden düştü yani bence çok saçma bir şey olmuş.. bazı insanların ceremesini biz çekiyoruz burada haksızlık diye düşünüyorum.

1

bunu yapan birçok insan var ben çok doğru bulmasam da herhangi bir sakıncası yoktur galiba. birçok insan evirip çevirip aynı tarzda soruları önümüze sunuyor. soru sormak için herhangi bir kısıtlama olmadığı için hangi bir sorunla da karşılaşmıyorlar. ama bana kalırsa değişik tarzda sorular sormalıyız çok daha iyi olacaktır. bu sayede cevap veren kişiler de sıkılmaz ve size kötü yorumlar yapmazlar.

0

aynı kalıp üzerinde tabikide soru sorabilirsin laf mı bu şimdi