1

evet şuanda silindiğini fark ettim nasıl oldu anlamadım.

0

şu andan 2 kat kazanç uygulaması bitmiş olduğu için kazançlarda tabii ki azalma meydana geldi. ayrıca site içerisinde aktif olarak yazan yazarlar çok fazla değil. neredeyse her yarışmada aynı yazarları görüyoruz. çünkü insanlar bizim gibi değiller ve çok daha hızlı bir şekilde kazanç sağlamak istiyorlar.bu yüzden de cevap verdikleri zaman birkaç kuruş kazandıklarını gördükleri zaman kısa sürede pes ediyorlar. bence birçok kaliteli içerik üreten yazar mevcut. en azından bu konuda elimizden geleni yapıyoruz.

1

yani biraz önce ben de sorumani'ye mesaj attım neden dedim benim kazançlarından düşüş oldu ve bazı gereksiz soruları sildiğini söyledi ve silmeye de devam ediyorlarmış. hani sonuçta bu bizim suçumuz değil o zaman soru sorulduğunda silecekler en azından kimse cevap vermemiş olur. bizim de kazançlardan düşmemiş olur. yani bence haksızlık olduğu burada şu an hani bizim suçumuz olsaydı eyvallah ama hiçbir şekilde bizlerin suçu yok kazançların düşmesi de bence çok yanlış diye düşünüyorum. sonuçta biz burada emek harcıyoruz ve ben sabah bir giriyorum akşama kadar da buradayım yani böyle yapmasalardı daha iyi olurdu. ben bu siteye gerçekten çok güveniyordum ve çok seviyordum böyle olduğu sürece olmayacak gibime geliyor. sanki suç bizdeymiş gibi davranıyorlar hiç bu şekilde bu site ben böyle beklemezdim ama inşallah düzeltirler diye düşünüyorum.

1

evet olabilir biraz önce baktığımda 17 tl 86 kuruş vardı bi baktim cevapladigim soruyla artması gerekirken geri 80 kuruşa düşmüş.