0

bence yenisiyle değiştirilmeli çünkü plastik bir boru zaten nasıl tamir edeceksin ki ama genelde bantlama yoluyla tamir edildiğini gördüm.

0

süpürgenin hortumu bozulduysa önce kendiliğinden tamir edilip edilmediğini bakmak için içindeki temizliği yaparız .sonra hasar neredeyse ona bakarız eğer kopmuşsa bantlayabilirsiniz. ama eğer gerçekten yapabileceğiniz bir şey yoksa başka bir sene yeni alabilirsiniz. ya da yeni aldıysanız yakın zamanlarda aldıysanız servise götürebilirsiniz.

0

hortumda oluşan hasar küçük boyutluysa bunu herhangi bir bant yardımıyla geçici olarak onarabilirsiniz. ama bir süre sonra yapıştırılan bantta sürekli yıpranacağı için en kalıcı çözüm hortumu bir yenisiyle değiştirmek olur. yenisiyle değiştirilen hortum hem uzun bir süre bir daha sizi uğraştırmaz hem de yıpranmak gibi bir sorunla karşı karşıya kalmazsınız.

0

elektrik süpürgesinin hortumu zarar gördüyse bu konuda yapılabilecek tek şey var o da yeni bir tane hortum almaktır. bunu da ya servislerden yada nalburlardan temin edebiliriz.

0

elektrik süpürgesinin hortumu zarar gördüyse,nalburlarda veya inşaat marketlerinde(koçtaş, evkur gibi) satılan çelik bant ile sağlam bir şekilde bantlanabilir. eğer hasar fazla büyükse yenisini almanız daha iyi olur.

0

genelde tamir edilir. sonucta motoru zarar gormemis. tamir edilemeyecek kadar kötü durumdaysa o zaman degistirmeli hortumu. her türlü kullanilir makine yani.

0

eger duseltile biliyorsa her türlü düzeltilir bence ama duzeltilemicek halde ise hortum değiştirmeyi.

0

zaten çok ucuz şeyler hiç uğraşmadan yedek parça satılan yerden yenisini almak en dogrusudur bana göre . çünkü herhangi bir catlak yırtık gibi durumda evi süpürdüğümüz ve aldığımız tüm pislikler ve tozlar buradan tekrar evin icine ve havaya yayılacaktır . buda evin hijyeni için çok sağlıksız birşey . bu yüzden en temizi yenisini gidip almak.

0

delik açıldıysa orayı yapıştırıcı ile kapatmak mümkün fakat daha büyük hasarlar makinen markasıyla aynı olan bir hortumla değiştirmek lazım

0

elektrik supurge zarar gorduyse tamire gorunulmeli bence hortum zarar alacaksa tamire gitmelidir

0

bi tamirciye götürülmeli eğer tamir edilemeycek gibi ise yenisi alınmakıdır.

0

elektrik süpürgesi hortumu zarar gördüyse zarar görme şekline göre garantiye verilebilir.eşer kullanıcı hatalı zarar gördüyse paranızın durumuna göre gidip servisinden aynı boruyu satın alabilirsiniz.ikiside uygun değil ise hortumun zarar gören yeri sağlamca yapıştırılarak hava kaçırması engellendiği taktirde tekrar kullanılabilir.eğer ağır bir hasaro var be yapıştırarak kurma şansınız da yoksa hasarlı bölgeden hortumu kesin kodlarım be biraz daha koşa bir şekilde hortumun çok sert bölüme sokarak kullanmaya devam edebilirsiniz.hayırlı temizlikler herkese.süpürge önemli

0

hemen blr yenisi ile degiştirilmeli yada oan için bant ile yama yapılmalı

0

elektrik süpürgesinin hortumu değiştirilmelidir.

0

yapılacak pek birşeyin olduğunu zannetmiyorum yenisi alınmalıdır

0

aslında bu konuda eski hortumu onarmanın zor olduğu herkesçe bilinir. fakat yeni hortum almak istemeyenlerin eski hortumu onarma amacıyla yöntemler geliştirdiği görülmüştür. özellikle son dönemlerde yapılan çalışmalar ile etkili yapıştırıcılar ile olumlu çözümler yapılmıştır. bu şekilde yeni hortum almadan eski hortum ile idare edenlerin sayısı yükselmiştir. masraf yapmadan eski hortumları onararak kullanıma uygun hale gelir. piyasada birçok yapıştırıcı markası vardır. kaliteli olanları alarak hortumu onararak kullanılır

0

hortumu yenileyerek tekrar kullanabilirsiniz ama eski bir makine ise biraz zor bulunuyor

0

elektrik süpürgesinin hortumu zarar gördüyse yapılacak şeyler bellidir ilk başta elektrikli süpürgenin komple borularının temizleyerek kanallarına yenideniçindeki pisliği temizlememiz gerekiyortemiz dediğimiz boruları iyice kontrol ederek içindeki toz ve evin içindeki çöplerden arındırarak tekrar çalışmaya hazır hale getirilmelidirelektrik süpürgesine içindeki çöptorbasını yenilememizen büyük etkendir elektrikli süpürgemiz bu dediğimiz talimatlar doğrultusunda temizlenmiyor ise yapılacak tek bir nokta vardır yeni elektrikli süpürgesi almakdoların yükselmesi ile birlikte elektrikli süpürgenın fiyatları ital olduğu içinçok fazla miktar tutabilir bu dönemde elektrikli süpürgelerimizi iyi bakmamızen önemlisidireğer elektrikli süpürgeniziel bakımından eskisi yakın çağımızda üretilen elektrikli süpürgeler ses çıkarma ama özelliğine bile sahiptirlerdirelektrikli süpürge almak istiyorsanız internetten yoğun bir araştırma içerisine girebilirsiniz her şeye rağmen en güzel süpürge çalı süpergidir tavsiyem sadece süpürgeye değil eşyalarınıza değer vermenizdir iyi akşamlar dilerim

0

cevap çok basit hemen gidip yenisi alınmalı

0

eğer hortum çok fazla zarar görmediyse kısa bir süreliğine bantla sarılabilir fakat çok hasar gördüyse yenisi alınmalı