0

pilot olup göklerde uçmak seyahat etmekti.

0

çocukken her sene değişiyordu bi aralar asker olmak isterdim sonra polis olmak istedim 8.sınıf gibi pilot olmak istiyordum.şuan ise yazılımcı yada bilgisayar mühendisliği istiyorum.

0

bilgisayarcı yan komşumuz amerika'ya bilgisayar mühendisliği yapmaya gitmiş di bende o yüzden çok ozenmistim

0

çocukken öğretmen olmak isterdim öğretmenlik yapmak isterdim hoşuma giderdi. ama başka hayali mesleklerim de vardı açıkcası sonrada oluştu yani. cinayet masa da polis olarak görev almak isterdim veya savcı olmak isterdim astronot olabilir uzaya gitmeyi isterdim. ya da psikoloji okuyup psikolog olamyı isterdim açıkcası. baya farklı mesleklere karşı ilgim varmıl.

0

futbolcu olmaktı.başta ailem destek olmadı,akrabalar köstek oldu.

0

çocukken en çok doktor olmak istemişimdir ama bir türlü olmadı olsun yinede sağlıkçı oldum orada şükür diyorum. küçükken pansuman yapmayı falan çok severdim ben .

0

benim çocukluk hayalimde büyüdüğümde olmak istediğim meslek öğretmendi.ama ne yazık ki öğretmen falan olamadık tabi.çelikçi olduk ama buda şükür demeyi bilmeli tabi insan.ne yapalım çocukken çok haylaz olduğumdan okulu bırakıp iş hayatına atıldım ama atılmaz olaydım.keşke okusaydım diyorum şimdi bu saçma düzen içerisinde belki bir yerlere gelir bir takım gelirler elde eder ve temiz düzgün adam gibi bir hayatım olurdu.bir doktor avukat gibi meslek edinmiş olsaydım simdi hayatım kurtulmuş ve geleceğime daha sıkı tutunmuş ve inşallah ilerde evlenincee çocuğum olursa ona daha iyi ve daha sağlam bir gelecek temin etmiş olurdum ama ne yazık ki şimdiki bulunduğumdan konumdan pek memnun değilim ama yinede buna da şükür etmeyi biliyorum elbette.

0

çocukken hep mimar olmak isterdim, olamadım.
olmak için hiç birşey yapmadım çünkü.
liseyi gayet başarılı bir şekilde bitirdim,üniversiteyi kazandım ve gitmedim.
hayatımda ki en büyük aptallığım ve pişmanlığım budur.

0

öğretmenlikti çünkü ilkokul öğretmenim rol modelsi benim için

0

doktorluk... sanırım ki ömrümü adayabileceğim tek meslek. gözümde o kadar güzel o kadar kutsal ki... umarım bir gün ulaşabilirim hayallerimi süsleyen bu mesleğe.