0

işte bunu bende çok merak ediyorum çünkü çok heyecanlı bir şekilde kayıt oldum ve bi günde en az 400 posta yorum yapiyorum bakalım sonum ne olacak :)

0

guven konusunda asla supe duyulmucak bir platform burasi.sizlerde tabiki uyelerin yazdigi cevaplarida gordukce olumlu isler yaptikca herkez daha saglikli sekilde soru sorup cevap verebiliyor.bol kazanclar.

0

bende bu sitede yeniyim. soru nadıl sofuluyor brnde öğrenmek istiyorum. şirket sağlama benziyor bana güven verdi. yorum uzun olursa kazanç miktarıda artıyor.

0

yani ödeme talebinde bulunduysan incelemeye girer. eğer kopya içerik oluşturulmadı isen paran 3 iş günü hesabına yatar. kopya içerik oluşturdurduysan uyarı alırsın bazen sorumani uyarı vermiyor direk banlıyor. çünkü kurallar artık herkes bildiğinden dolayı gerek duymuyor. bence en güzeli ne yapıyor yani haksız kazanç elde etmiş oluyor insanlar ama yeni üyelere bu avantajı sunuyor uyarmadan bahsediyorum bazı yeni üyeler cevap vermediği için banlanıyor ne yazık ki.

0

talep ettikten sonra değerlendirme yapılıyor. sonuç olumlu ise üç gün içinde paran hesabına yatıyor.

0

para kazanmak çok zor gibi burada bir iki kuruş kazanıyorum her soru başına siz kaç kuruş kazanıyorsunuz

2

hayırlı olsun arkadaşım. talep oluşturduktan sonra verdiğiniz cevaplar incelenecek ve bir hata bulunmaz ise hesabınıza kesinlikle paranız yatacaktır. ben pazartesi talep etmiştim. bugün param hesabıma yatmıştı. asla ödememezlik olmuyor. şirket sağlam :))
başarılar dilerim.

0

bana yardımcı olurmusunuz ben soru sormayı istiyorum ama yapamıyorum

0

ben daha yeniyim nasıl bu site de soru sor kazan kısmı nasıl oluyor soru sormayı istiyorum

1

şimdiden hayırlı olsun pazartesi yada salı günü hesabın da olur.

1

inceleme bittikten sonrasinda para hesabiniza yatacaktir.cumartesi ginune yatar diye dusunuyorum.simdiden gule gule harcayin.

2

hayırlı olsun umarım inceleme sonucunda olumlu olur ve ödemenizi başarıyla alırsınız. bu ödemenizi aldıktan sonra da ilerleyen zamanlarda size bol bol ödeme alacağınız bol kazançlı günler dilerim.:)