0

ben alsam bebeğime ve kendime harcarsım. gerçi zor ama yine de nasip kısmet :)

0

birinci olamayacagim icin sikinti yok ama eger ki oldu oyle birsey. ikinci el kitap satisina girecegim....bie site var. ucuz kitap aliyorsun. 1-2 tl ye.satisini 3-4 tl den yapsam kitaplarin yine para kazanmis olurum. hatta parayi katlarim :)

0

benimde birinci olamiyacagim kesin ama birinci olsaydim cok deger verdigim bir insana bu emeklerim ile kazandigim para ile guzel bir hediye alirdim.:)

0

iki yüz elli liralık ödlü ben alsaydım eşime verirdim.pazar ve market harcaması için.bilmiyorum birazda oğluma veririm herhalde

0

ben kazanamayacagim için sıkıntı yok ama kazansaydim borcumu oderdim.

0

eğer ki sorumani den 250tl alırsam gerci almam biraz zor ama varsayım olarak düşünürsek borcuma veririm. birazını harçlık yaparım .bir nebze olsada 250tl beni rahatlatırdi. kısmet herşey hayırlısı bakalım.

0

alamayacağım için boş hayaller kurmuyorum malesef. ama alacak olsam kızıma yada doğacak oğluma harcardım çünkü yarışma bitme zamanı büyük ihtimalle oğlum dünyaya gelicek onlara giderdi sanırım. ihtiyaç karşılardım.esime destek olurdum.

1

birinci olmayacağım açık ve net bir şekilde belli. ama 250 lirayı ben alsaydım.o kadar uğraştığım için yavaş yavaş harcardım. harcamaya kıyamazdım yani. :)))

0

250 tl benim günlük bahis kazancım pek birşey değiştirmez benim için zaman öldürmek için burdayım ben desem yeridir hemde birazda olsa bilgi kazancı stres kaybı :)