1

sitede kazançlar inceleniyor. kopya içerikler siliniyor. bir ara aynı sorularda silinmişti. bu nedenle soru silindiğinde sizin verdiğiniz cevaplarda gidiyor haliyle. muhtemelen bundan kaynaklı bir sorundur. keşke bildirim olarak gelse de neden olduğunu anlasak demiştim hatta bir ara ben. site geliştikçe bu tür özelliklerde gelir belki.

0

dnadik sorular kalkiyorsa tabiki hemde yada bazi verdigin cevaplar sikinti varsa tabiki bunlarda yetkiliden tarafindan incelenip duser para miktari diye biliyorum.

1

bu yapılmamalı sonuçta ne olursa olsun verilen bir emek var ve ödemeler zaten çok az

1

aslında çok yavaş birikiyor üzerinde çok durmak gerekiyor ben de uzun cevaplar vermeye çalışıyorum. ama bazı sorularda uzatmak anlamsız yine de eskisine göre şu an çok yavaş birikiyor keşke iki kat kazanç gelse belki bu yarışmadan sonra yaparlar böyle bir şey. elimden geldiğince cevaplamak için uğraşıyorum

0

kanka crvap verdigin sorular kaldirildiysa ister istemez cevaplarinda kaldiriliyor. bu da kazanclarina dusus olarak yansiyor

0

evet bendede oluyor,eger sorunuz hataliysa veya cevabiniz da bir sorun varsa,sorumani mudahale ediyor.bu yuzden de kazanciniz dusuyor.

1

evet arkadaşlar site ekibi herhalde bu sorumu gördü ve şu an bana geri dönüş sağladı. kazançları düşünmesinin nedeni bazı kullanıcıların sorularını saçma bulup silme verirmiş ancak bunda bizim hiçbir suçumuz olduğunu düşünmüyorum. biz önümüze gelen soruları cevaplıyoruz site ekibi bence bu konuda saçma bir karar almış diye düşünüyorum.

0

benim başıma hiç gelmedi ama genellikle kontrol ediyorum yükselmiş mi düşmüş mü diye . galiba site yöneticileri üniversite öğrencileri veya çalışan insanlar diye düşünüyorum size geri dönerler ama birkaç gün sonra dönerler mutlaka.

1

ciddi anlamda ben bu sitenin ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. kazançların artması gerekirken düşüyor. ayrıca verdiğiniz cevaplardan daha çok kazanç artması gerekirken bizden beklerken site ekibi kazançlarda düşüş meydana getiriyor. baktığımız zaman eskiden daha çok kazanıyordum diyebilirim. şu an 50 kuruşa yarım saatte zor kazanıyorum. o kadar uzun ve mantıklı cevaplar vermeme rağmen gerçekten site ekibi bazen insanın canını çok sıkıyor.