0

bana kazançlar gayet iyi geldi. tabii eski kazançları bilmediğimden bu bile makul geliyor. sanırım satır sayısına göre kazanç elde ediyoruz. her satır 1 kuruş ve 10 satır yazdığımda 10 kuruş ve 20 satır yazdığımda 20 kuruş almıştım. bu tarz platformlar arasında en iyisi diyebilirim hatta. özellikle sorulan sorularda kısıtlama olmaması, hem yorum hem de bilgi ağırlıklı olması gayet hoş. bunun dışında ücretlerin biraz daha artırılması uygun olur fakat daha önce buradan hiç para çekmediğim için öncelikli hedefim 25 liraya tamamlayıp bir an önce çekim talebinde bulunmak. birçok arkadaşım parasını almış bakalım darısı bana.

0

suan o kadar fustu ki. yine aralik ocak ayindaki kazanc sistemi o kadsr iyiydi ki. keske o zamanki kazanc sistemi olsa. gerci yine allah bereket versin aktif oldugumuz icin az cok kazaniyoruz yine birseyler.

0

evet bugün ben de farkettim.sanki bir düşüş var kazançlarda.bir kaç satır yazmama rağmen satır başına çok daha az kazandım.

1

yani ben bu sitede çok eski değilim ama ben yeni başladığım da yine kazançlar biraz iyiydi ama şu aralar gerçekten kazançlar çok düşmüş ve dibe düşmüş kazançlar hem düşmüş hem de hep beyin bedava modu vardır yani sanki bu aralar site çok sessizliğe bürünmüş hep hem kazançların düşmesi hem ödemelerin geç yatırılması gerçekten aklıma bir çok soru işareti gelir acaba site kapanacak mı ya da durumu iyi değil mi acaba ben de gerçekten şaşırdım kazançların bu kadar düşmesi ve ödeme taleplerin bu kadar incelemede beklemesi yani bu demek ki sitenin durumu pek iç açıcı değil diye düşünüyorum çünkü okuduğum yorumlara baktığıma göre eskiden ben öyle olduğundan daha önce daha kazançlar iyidir ama ben katıldığı zamanda kazançlar iyi de fena değildi ama şu aralar hem kazançlar düşünürsen ödemeler geç yatarız diyor yani bilmiyorum bu gidişat nereye inşallah en kısa zamanda düzeltebilir ler inşallah.

0

ben ilk defa üye oldum eskiyi bilmiyorum

0

eskiden bu sitede daha fazla kazanç sağlıyordu. bence o zaman üye sayısı az olduğu için biraz daha fazla veriliyordu. şu an çok uzun yazmamıza rağmen eskisine göre daha az kuruş haneye geçiyor. şimdi daha az kazandırıyor yine de iyi tabi ki sonuçta az ya da çok bir para kazanıyorsun ama bir emek var kazandığımızı fazlasıyla hak ettiğimizi düşünüyorum.

1

bana da öyle geliyor ve bu motivasyonumu çok düşürüyor. eskisi kadar azimle ve hevesle yazamıyorum. eskiden boş vakit buldum mu ilk iş sorumani oluyordu. sosyal medya hesabı gibi kontrol etmek alışkanlık olmuştu. umarım bir zam gelir de yeni yılda aynı motivasyon ve hevese kavuşurum. diğer türlü iğneyle kuyu kazmak oldu ve o da yorucu oluyor.

0

sitede aktif olmak önemli bir kriter. bunun haricinde kazanç elde edebilmek için bazen iki katı kazanç imkanı sunulması da sitede aktifliği ciddi oranda arttırıyor.çünkü bu tarz bir iki katı kazanç olmadığı zaman sitede katılımın belli bir oranda öteye geçmediğini gözlemleyebiliyorum.

0

evet eskiden meela bu cevap kutucuğunu dolduruyorduk 50 kuruşa yakın bir kazanç sağlıyordu bize. şimdi ise kaç paragraf sığıyor. 30 paragraf mı... 30 kuruş veriyor bu sefer. sanırım her bir paragrafa 1 kuruş gibi bir kazanç sistemi oluşturulmuş sitede. ya da ilk zamanlar üye çeksin diye biraz yüksek mi veriyorlardı kazançları. anlamış değilim ama yine de nankörlük etmek istemem... çünkü yine az çok kazanç sağlayabiliyoruz. hele şuan sitede iki katı kazanç varken mümkün olduğunca aktif olmaya çalışıyorum. kazancımı katlamaya çalışıyorum kardeşim... bakalım ne kadar kazanç elde edebileceğim etkinlik sona erene kadar. umarım kayda değer bir kazanç yaparım da kullanabilirim... çok fazla yere para dağıtacağım bugünlerde. masraflarım arttı bu aralar baya... o yüzdenfırsatı değerlendirip kazancımı arttırmalıyım.

0

eski sistemi bilmiyorum ama şimdide iyi diye düşünüyorum çünkü şimdide en azından akmasada damlıyor.

0

ben geldigimden beri siteden memnunum sadece 1 yarisma kacirdim diye biliyorum haricinde benim site yönetiminden tabiki ricam ben hep burdayim herkez için bu ricada bulunuyorum 1 kurus daha zam olsa cevaplara gercekden daha mutlu oluruz inanın herkez belki 2 kat kazanc olmasada %50 daha fazla ilgi gösterir bunu sizden sabırsızlıkla ya özelime yada bir duyuru ile bekliyorum ben kısaca menunum siteden olmasam söylerdim zaten para olarakda gerekenleri yapıyorlar eger yapmıyor diyen varsa hak yemis olur yada kendisi burda boşa vakit geçirmis sanır kendıni o yuzden herkez bir tık daha yardımcı olsun kazanc teknemize.

0

eskiden ilk açıldığında bu sitenin kazançları bir tık daha iyiydi, o da daha çok teşvik olmamız için yapılan sitenin bir hamlesiydi ve bu politika onlar için de yararlı bir yoldu bunu anormal bir davranış olarak görmüyorum.herkesin kazancı elde edilebilmesi için bir yol çizmesi gerekiyor, empati kurarak içinden çıkılması basit olan bu durumu rahatça birbirimize saygı çerçevesinde çözebiliriz.kazançlar da azalma olduğu herkesin dikkatinden kaçmamış ama keşke böyle olmasaydı.

0

ben dediginiz kadar bi fark goremedim,ama sanirim siz 2 kat kazanc iken denk gelmis olmalisiniz.

0

evet kardeşim bu konuda gerçekten sana katılıyorum. çünkü ben buraya 2 aydır üyeyım. yani bu site açıldığında ben buraya üye oldum arkadaşımın tavsiyesiyle ve bir bakıyordum uzun bir cevaplar yazdığında hemen artmış kazançlar çok çabuk 25 tl'ye mesela 2 günde bile biriktiriyordum ama şu an artık öyle değil 5 gün oldu hala ben 25 tl biriktiremedim diyebilirim. yani sanki kazançlar eskisi gibi değil gibime geldi ya da bizler mi artık uzun cevap vermiyoruz ya da acaba cevaplarımız mı siliniyor? onu şu an tam anlayamadım. ama ben uzun cevap verdiğimi eminim zaten sizde görüyorsunuzdur her zaman kendi düşüncemi yazıyorum. zaten hiçbir şekilde google amcaya sormuyorum gerek yok diye düşünüyorum. sonuçta benim de bir fikrim var. ben her zaman fikrimi paylaşmayı seven birisiyim başkasının lafıyla ya da başka bir yerde alıntı yaparak cevap vermiyorum. bunu zaten sormani gibi kendisi de biliyor ama dediğin gibi kazançlarda düşüş var gibi ama ben kendisine mesaj attım sorumani'nin kazançlarda hiçbir şekilde düşüş olmadığını söyledi yani ilerleyen zamanlarda bakalım ne olacak bilemiyorum şu an reklamlarda ne kazanıyor sorumani onu da bilmek lazım en azında iyi kazanıyorsa bize zam yapmaları lazım sonuçta 2019 e giirecegiz asgari ücrete bile zam geldi. bence buraya da zam gelmiş diye düşünüyorum. ;)))

0

bence site kazançları şu anda iyi bir şekilde. özellikle bazı zamanlarda kazançlarda sıkıntı çıkabiliyor. ama şu anda gayet iyi bir şekilde para kazandığımı söyleyebilirim.

0

açık konuşmak gerekirse eskiden daha çok kazandığını söylemek mümkündür. şu an kaç saat uğraşırsam uğraşayım, eskisi kadar kazanamıyorum. bana göre site ekibi iki kat kazanç etkinliğini sürekli devam ettirmelidir. böyle çok az kazanç elde ediyoruz bu yüzden yarışmada heyecanlı geçtiğini söyleyemem. tamam şu an 2. sırada olabilirim ancak çok uğraştığı mı sizlere söylemek isterim, gerçekten çok uğraşıyorum. ancak bu kadar kazanç aldığımı görünce çok üzülüyorum. umarım site ekibi şu kazançlara bir el atar ve bizleri mutlu eder.