0

galatasaray şampiyon oldu. nasıl oldu? hakemlerle oldu... başakşehir nedense yine olamadı... galatasarayı bir şekilde şampiyon yapıyorlar. keşke başakşehir şampiyon olsaydı. başakşehir hak ediyordu çünkü.

0

bence galatasaray şampiyonları takımı. şampiyon olur.

0

kendim galatasaray taraftarıyım,
galatasaray şampiyon olur gözüküyor,ama benim tahminlerine göre ,galatasaray şampiyon,olamayacak.

0

evet şuan ki tabloda zaten lider. bu şekilde devam ederse bu sene şampiyon olur.

0

bundan 5-6 hafta önce ligde şampiyon başakşehir deniliyordu, ama fatih terim farkı ortaya çıkıyor çok büyük bir farkla.galatasaray'da şampiyonluk için bir kenetlenme var, başakşehir'in hatalarını da çok iyi değerlendirerek şampiyonluk ipini ellerine aldı galatasaray.son iki hafta sonunda galatasaray şampiyon olursa üst üste iki toplamda 22.şampiyonluğunu ilan edecek, bu şampiyonluk emre akbaba için ona da çok geçmiş olsun.

0

bu sene şampiyonluk yarışında mücadelesini son a'na kadar galatasaray, haftasonu pazar günü evinde türk telekom arena stadında başakşehir'i yenerse şampiyonluğunu ilan edecek ama berabere kalırsa şampiyonluk son hafta sivas deplasmanına kalacak ve bir ihtimal daha var onu da hiç bir galatasaray taraftarı düşünmek dahi istemiyor çünkü o ihtimal başakşehir'e kendi evinde yenilirse şampiyonluğu kaybedecek.galatasaray geçen yıl şampiyon olduğunda çok büyük katkı sağlayan forveti bafetimbi gomis'i göndererek yerini doldurabilecek bir isim bulamamıştı, bu yüzden de şampiyonlar ligi'nde gruptan çıkma başarısı gösterememişti.ligin devre arasında transfer saatlerin son a'nında iki forvet birden aldı galatasaray, kasımpaşa formasıyla tüm dikkatleri üzerine çeken mbaye diagne ve marsilya forveti yunan golcü kostas mitroglou transferiyle forvet hattını güçlendirdi.ligin ikinci yarısında başakşehir'le aralarında ki puan farkını da eriterek, ligin bitimine iki hafta kala aynı puana sahip olarak liderliğe yükseldi galatasaray ve bu saatten sonra takımın başında fatih terim varsa galatasaray şampiyonluğu da vermez, bunun için kimse heveslenmesin boşuna çünkü galatasaray kendi sahasında kendi taraftarı önünde maç vermez o maçı da söke söke alacak zaten dün de akhisar karşısında 3-1 galip ayrılarak sezonun ilk kupasını müzesine götürdü o da ziraat türkiye kupası.

0

olamaz bu sene lig daha bi güçlü. başakşehir olur.

0

bu gidişle olmaz gibi duruyor daha fazla çalışması gerekiyor ama hayırlısı diyorum

0

usteki takimlarin. puan maybe mesine bagli aslinda kimin sampiyon olcagi ana burdan kolay kolay mac vercegijo dusunmuyrum baskaehiron bir supriz olmazsa ki basahsehir goturur bu sene

0

usteki takimlsrin puan kaybina bagli aslinda sampiyon kimin olacagi galatasrayda olamaz die bisi yok ama

0

bu sene büyük ihtimalle galatasaray takımı şampiyon olur. çünkü galatasaray takımı taraftarı takımını desteklediği sürece çok iyi oynuyor.

0

bu sene bence galatasaray takımı şampiyon olamaz bunun olabilecğini düşünmüyorum en içten dileklerimle isterim ki ankaragücüm şampiyon olsun ama başakşehir şampiyon olacak gibi ankaragücüm şampiyon olamazsa anadolu takımlarından birisi şampiyon olur inşallah bursaspor erzurumspor malatyaspor kayserispor trabzonspor gibi

1

bu sene galatasaray takımı asla ama asla şampiyon olamaz. bu sene için eşimin demesi başakspor olabilirmiş. tabii gönül isterdi ki; fenerbahçe'm olsun.