0

karşıyakalıyım.kalabalık bir şehir ama istanbul gibi korkutucu bi kalabalık değil.zevklidir kendine has insanları olan güzel bi şehir.

0

çok gitmek istediğim fakat bir türlü gidemediğim şehir. gerçekten merak edilesi.

0

evet gittim ama çok fazla kalabalık bir şehir.

0

izmir'e daha önce gittim ve zaten her yaz oradayım. ödemiş ilçesine gidiyoruz daha çok orada vakit geçiriyoruz ama merkezi de ziyaret ediyoruz. konak, alsancak, bornova, tire, karşıyaka her yeri çok güzel. bir de karşıyaka'da bir korku evine gitmiştik. bayağı iyiydi. izmir'e gittiğinizde mutlaka kumru ve boyozunu tadın. özellikle boyoz bir harikadır.

0

izmir'e hiç gitmedim maalesef o yüzden çok şanszım çünkü izmir çok ama çok güzel bir yermiş hep öyle söylerler ama ben bilmiyorum ama küçükken hep en çok gitmek istediğin şehir neresi dense hep izmir derdim ama büyüdüm yine gidemiyorum acaba ne zaman gitcem izmir'i görcem orda istediğim gibi gezicem

0

eğer izmir derken merkez kastedilmişse hayır gitmedim, eğer çeşme bu soru içerisinde kabul ediliyor ise evet çeşmede bulundum, denizi kumu, çarşısı ve insanı olsun, çok güzel bir ilçe

0

henüz gitmedim ama cuma günü okulla 3 günlük bir gezi olacak 3 şehir gezilecek aralarında izmir de var şirince köyü falan var gidip doyasıya gezmek ve fotoğraf çekmeyi çok istiyorum şişince köyünü çok merak ediyorum o kadar çok övüyorlar ki insan merak etmeden duamiykr bir de orda çok güzel bir motelde kalacakmışız o da eğlenceli olacak bir an önce gitmek istiyorum izmir e

0

hiç gitmedim.ama gitmeyi çok isterdim.hep duyuyordum ismini de bir türlü gitmek nasip olmadı.belki bir gün annemle birlikte gider, gezeriz.

1

izmir'e bir kaç kere gittim ama kalıcı olarak gidemedim ne yazık ki. çok sefer kuşadası'na geçmek için otogardan ibaret bir izmir yolculuğum oldu.
bir kere de babam alsancak'ta özel bir hastanede ameliyat olmuştu, o süreçte oraya gidip gelmiştik kuşadası'ndan. gezmek için bir gün gidebilirim umarım.

0

izmir'e daha once gitmedim ama fotograflarda gordugum kadariyla guzel bir sehir.bir gun oraya da giderim.seyehat listeme aldim.:)

0

gittim çok güzel mütevazi bir şehirde tam yaşamalık havası insanı suyu muhteşem gerçekten.

0

ben izmir'de yaşıyorum çok güzel bir şehir sakin ,sessiz ve güzel bir şehir. gelip gezmenizi tavsiye ederim.