0

almadım, lotarya uygulamalarının yasaklanması gerektiğini düşünüyorum, çünkü insanların psikolojisini bozuyor, sürekli bir beklenti içine sokuyor, ha şimdi çıkacak bir dahaki sefere , bir sayıyla kaybettim, üç eğer beş olsaydı piyango bana vurmuştu gibi söyleyen insanları hepimiz duyuyoruz bu durum hiç sağlıklı değil bence.

0

allah muhafaza almadim almamda somukle abdest alinmaz.

0

almadım,herkesin gözü olan paranın brde alınteryle kazanılmadıktan sonra hayır getireceğini düşünmüyorum.insanın emek vererek kazandığı paranın değeri ölçülemez.başkalrının hak iddia ettiği benim olsun gözüyle baktığı şeyin nasıl faydasını görürsünüzki.lüks bir lokantada yeek yerken camdan fakir bir ailenin sizin tabağınıza balması ne kadar vicdanınıza dokunursa piyango bileide öyle.çıkanların hikaysini yıllar sonra dinlediğimzde elindekilerinde gittiğini duyuyoruz.ben hiç ikramiye cıkıp okul fabrika acan birini duymadım.bereketi olmayan elinin kiri olan şey neticede...

0

aldım ben olmasaydım keşke gittim bayiye 2 tane aldım dedim çıkar dedim aldım bekledim artık vaktim bana amorti çıktı dedim büyük para beklerken amorti çıktı dize duyuyorum bu milli piyangoda birşey var bunlar televizyonda yayınlıyordu şimdi yayınlanıyor artık.

0

hayatımda hiç milli piyango bileti almadım çünkü inanmıyorum çıkacağına ayrıca oradan gelecek para hiçbir şekilde bana yaramaz ve de huzurumu bozar alın teri ile kazandığı para bana yetiyor.

0

evet aldim bana cik.adii 17 bucuk tl bosa gitti resmen bendee keske almasaydim dedim sonradaa is isten gecmisti amaa

1

hayır daha önce de almadım şimdi de almadım gelecekte de almayı düşünüyorum o paradan gelecek olan hayır allah'tan gelsin

1

milli piyango bileti almadim. almayi da gerek görmüyorum.

1

milli piyango bu zamana kadar almadım. ama bu sene şansımı deneyip bir kere de olsa almayı istiyorum.

1

valla ben almadim ama alirim dursun bi kenarda.:)

1

ben normalde milli piyango almayı düşünmüyordum ama eşim almış içinden gelmiş size bir şey diyemem yani bana çıkmayacağını bildiğim için ben gerek duymadım. ben izmir'deyim zaten şu an orada kuşadası'nda evimizde bakalım ne çıkar artık bilemem ama hiç bu zamana kadar çıkmadı hiç bir ümidim yok. eşimin içinde geldi almak istedi saygı duyarım ama ben ondan gelecek paraya hayır geleceğini de inanmıyorum gelmezdi zaten bana da çıkmaz ben o konuda çok şanssız biriyim bakalım ne olacak.

1

bir seri almış eşim amorti falan vurur inşallah o kadar biletten bir kaç tanesine diye düşünüyorum . hiç yoktan bilet parasını kurtaralım. zaten bilet paraları da almış başını gitmiş. zam gelmeyen tek şey maaşlar sanırım hersey bir ayrı pahalı ama bizim cebimize giren nedense hep aynı. zaten artsa ne olucak ki o da ayrı bir konu yılbaşından sonra zam gelicek aynı anda herseye de zam gelicek hicbirsey degismeyecek yani.