0

huzur herşeyden önce gelir benim için çok zenginsin ama huzurun yok ne anlamı kalır fakir olup huzurlu olmak benim için daha iyi

0

tabini huzurlu olmayı tercih ederim ama öyle ir dönemdeyiz ki maalesef huzurlu olabilmemiz için paramızın olması gerekiyor her ay ev sahibi para isterken insanda huzur kalmıyor maalesef yada evladımız birşey istediğinde yapaanca pek de huzurlu yastığa başımızı koymuyoruz eskiden kimse kimseyi bilmezdi orta gelir diye bir gelir durumu vardı şimdi sosyal medya ile herkes herkesi görüyor o geziyor be geçemiyorum diyip kendine bakınca pek huzurlu olmuyor insan çocuklar sosyal medyada herşeyi görüyor ve istiyor

0

insan hayatında para şuan ihtiyaç olarak önemli bir yerde olsa da en önemli şeyler sağlık, huzur, sevgi gibi değerli kavramlardır. bunları para sağlayamıyor eğer varsa, sende vardır. buna sahipsem de açıkçası para arayacağımı düşünmüyorum. ben fazla para peşinde de değilimdir normalde ihtiyacımı karşılayacak ve istediklerimi yapabilecek bir param olsa çok olmasa da yeter derim.

0

tabii ki de fakir olup kafanın rahat olmasını tercih ederim çünkü adamın birinin bir ev dolusu parası varmış fakat kafayı yemiş sürekli paralarını düşünürmüş gelip paralarımı çalacaklar diye ve bunun stresinden adam ölü vermiş bence böyle olmayacağım için huzurumu kaçırmak istemem.

0

açlıktan ölecek kadar fakir olupta huzurlu olacaksam zengin olmayı tercih ederdim. ancak bu fakirlik temel ihtiyaclarını karşılamak ve isteklerini kısıtlı yerine getirmekse huzurlu olup fakir olmayı tercih ederdim. aslında istediğim kitapları alabilecek kadar fakir olsaydım yeterdi sanırım.

0

eğer huzursuz olacaksam tabiki zengin olmak istemezdim . ancak zengin olunca neden huzursuz olunsunki bence gayet sağlıklı dinç ve mutlu olunur diye düşünüyorum . zengin olmak herkese iyi gelecektir. tabiki harcamalarınızı nasıl yapacağınız önemlidir bu insanı huzursuz edebilir yada sadece parayı gözü gören biri için bir yarar sağlamayacaktır . paranın kendi hırsı kendi kibri kendi gücü olduğuna inanan insan için para huzursuzluk getirebilir . kullanmasını bilen parayı araç olarak gören insanlar içinde bence huzur kaynağıdır . çünkü biz ne kadar fakir ama gururluyuz desek bile bugün hicbirseye para olmadan sahip olamayız .

0

zengin olan insanlar nasıl huzursuz oluyor anlamıyorum.fakir insanlar daha çok huzursuz olurlar çünkü ödemesi gereken borçları vardır bide nasıl geçinirim diyen insanlarımız huzursuzdur.zengin olanlar bence gayet huzurlu ve mutludurlar sonucta dünyada hersey para ile alınıp satılıyor duygusal yönde de zenginlerde bence bi huzursuzluk yoktur.

0

allah'a çok şükür durumumuz iyi kimseye muhtaç değiliz aç değiliz açıkta değiliz siz zenginler gibi bir hayat yaşayamaz akdağ kimseye muhtaç değiliz yani zengin olup huzursuz olmaktansa fakir olurum huzurlu olmayı seçerim çünkü zenginsin param var pulum var fakat sağlığın yerinde değil yataktasın kalkamıyorsun bu ne anlama gelir ki neyse lafı sen fakirsin hiç evin yok farkın yok param yok pulum yok fakat sağlığın sıhhatin her şeyin yerinde ilk başta bir eş ararsın iş bulursun çalışırsın ondan sonra para biriktirip ev alırsın yavaş yavaş olacak şeyleri sen her zaman fakir kalacaksın diye bir şey yok allah çalışanı sever çalışana verir fakirlik sadece bir süre olacak bir şeydir sen çalışırsan evinde alırsın paranı da olur pulunda olur arabanla olur yani zengin olup huzursuz olmaktansa fakir olup huzurlu olmak bundan daha iyidir diyorum

0

fakir olup da huzurluysa bir insan gecimini saglayacak kadar durumu vardir. bu da yeter zaten zenginlik insani bozuyor sanırım. gecimimi saglicak kadar durumum olsun zenginlik istemem huzur gerek bana.

0

huzurlu olmayı tercih ederim para bi şekilde gelir

0

huzurun olduğu yerde fakirlik göze batmaz

0

parasız hayat düşünemiyorum orta halli yetecek kadar olsun isterdim

0

ikisi de olmasın ama ikisinden biri tercih edilecekse de fakir ama huzurlu kafan dinç olsun.

0

vallahi suan orta halliyim allah kimseyi dara dusurmesin zaten elimde varsa yardim ederim ama riskim tencerem kaynasin kimseye muhtaç olmayim o yeter bana param olursak i sayet her ihtiyaci olana yardm etmek isterim

0

fakir olup huzurlu olmayı derdim ama fakir olunca da parasızlıktan huzursuzluk çıkıyor . huzur olucak kadar param olmayı tercih ederim ben . zengin olamakta istemiyorum . herşeyin fazlası zarar sonuçta .

0

insanin kafasinin huzurlu olmasindan daha onemli birsey oldugunu sanmiyorum.huzursuz olursaniz belli bir sure sonra skil sagliginizi bile kaybedebilirsiniz.bu yuzden fakir olup kafamin da rahat olmasini isterdim.