0

sohbet grubuna geçin,burası bana emanet?:d(soru cevaplamak icin degil sizi dusunuyorm)

hadi arkadaslar siz gecin burasina ben sahip cikarim :d valla sizi gecmek gibi bi amac sizi oyalamak gibi amac icinde degilim :d

8 cevap
0

ne kadar kurnazsın sen furkancığım :d. kesinlikle bizi kullanmak için değildir ona eminim de nedendir acaba :d. ama sohbet ederek para kazanılmıyor benim şu an seri bir şekilde yazı yazmam lazım ve para kazanmam lazım yapacak bir şey yok sen kendi kendine konuşabilirsin furkan ahah :d.

0

kanka gelsene sohbet kanali cok guzel :d :d valla amacim seni oyalamak degil :p :p ahahahh :d :d

0

furkan kardesim sohbet senin isin konuşmayı seviyorsun:)ben yazmayı seviyorum. :) sen gir bir bak kim var kim yok.biz arkandan geliyoruz. :)

1

sohbet bölümü açılmış sanırım. ama benim kimse ile sohbet etmeye niyetim yok. sosyal medyada kimse ile özel iletişim çok gerekmedikçe kurma meraklısı değilim. insanların birbirini tanımadığı rumuz kullanarak, kim olduklarını bilmediğim karakterler ile ne konuşabilirim ki? ben almayayım, girmek isteyene de mani olmayalım.

0

ben giremedim ya benim internetimde sorun var sanırım.

0

valla çok düşüncelisin ama benim sohbetle pek işim yok ben burda vakit öldürmek için değil paraya ihtiyacım olduğu için varım o yüzden gidemem kusura bakma artık. yarışma tabiki güzel ama nasıl olsa ben alamicam geçebilirsin yani beni benim derdim çekebilecek kadar para kazanmak onun dışında yarışma sonuçları az çok belli gibo zaten . tabi daha çok var gene belli olmaz bu azimle gidersen iyi bor sıralamaya girersin başarılar şimdiden.

1

ya o uygulama ne öyle güvenilir mi hiç indirmek istemiyorum ben. kullandığım adını ilk defa duyduğum bir uygulama. o yüzden bilemedim sohbet grubuna katılıp katılmamayı. merak ediyorum ama keşke site üzerinde olsaydı sohbet kanalı.

0

çok kurnazsın mübarek ;)) vallahi şu an sohbet odasına giriş yapamıyorum nedenini anlayamadım. doğrulqma diyor ama bir türlü doğrulama gelmediğinden dolayı discord sohbete giremedim.
şu an bakalım ne zaman gireceğim tam anlayamadım gerçi discord sohbetin benim için hiçbir önemi yok. sonuçta ben buraya para kazanmak için geldim ve benim paraya ihtiyacım var. sohbette falan ilgilenmiyorum artık yani burada benim para kazanmam lazım sohbet ederek para kazanamıyor maalesef.