0

ben cogunlukla gizemli, sinli veya korkulu filmleri izlerdim. ama yavas yavas film kulurum degisti. artik yavas yavas daha cok yasanmis olaylsrin sinrmaya uyarlanmis filmleri seyrediyorum. mesela dangal. yani aamir khan'in filmlerine bayiliyorum. filmleri resmen ders niteliginde. mesela kiyamet gunu diye bir film vardi. o filme de bayildim. asya ulkelerinden birinde tsunami olmustu, oradaki felaketi ve sonrasinda yasanan olaylari anlatiyor hani. bu tarz filmlere kaymaya basladim. ondan ziyade yerli dram filmlerini takip ederim. daha cok cagan irmak. medela unutursam fisilda adli filmi kac kere izledigimi brnde bilmiyorum. adamin filmleri izlettiriyor kendini. ve oyle cok cinsellik iceren filmleri pek sevmem mesela. yani film yapiyorsunuz diye bunu katmalari gerekmez sahsen. fazla opusmeli ya da o yone giden filmleri pek tercih etmiyorum mrsela. bilimkurgu filmleri de son zamanlarda izledigim turler arasinsa. krndilerine cekiyor filmler. onceden pek sevmezdim ya da guzel filmler mi yoktu bilmiyorum ama izlemezdim o yuzden bilimkurgu filmlerini. ama son zamanlarda ilgimi cekmeye basladi bilimkurgu filmleri. boyle iste benim izledigim film turleri.

0

izlediğim ve sevdiğim film tarzları arasında kesinlikle aksiyon başta uzayla ilgili filmler zaman yolculuğu anlatan filmler karate fung hu filmleri gibi filmler kaliteli türk yapmıda olursa tabiki izlerim güzel animations filmleride olursa izlerim yakın zamanda kaliteli vampir kurt adam fimleride çekilse iyi olur

1

kesinlikle ilk tercihim aksiyon olur . bayılıyorum aksiyon filmlerine. korku izleyemiyorum çok etkisinde kalıyorum. komedi de adam akıllı komedi filmi çok az gerçekten olsa izlerim . ama yabancılar özellikle aksiyonda çok başarılı genelde o tarz tercih ediyorum o yüzden.

1

yerli komedi tarzi filmleri severim ve izlerim..