0

canım sıkıldığı zaman dışarı çıkar hava alırım ve canımın sıkıntı sıkıntısı geçene kadar evi gelmem. bakarım can sıkıntısı geçmedi arkadaşları arar ve onlarla oyun oynarım.

0

telefonumla oynarım internette takılırım, sevdiğim yemek ya da tatlıyı yaparım, arkadaşımı ararım, evdekilerle çay demler uzun bir kahvaltı sofrası kurarım sohbet eşliğinde, açıkçası zaman kalmıyor bile sıkılmaya saatler su gibi akıyor bir de evin sorumlulukları var yaparken zaman zaten geçiyor...

0

canım sıkılınca ya kulaklığı takar dışarı çıkarım ya da kitap okurum varsa birileriyle muhabbet ederim

0

canım sıkıldıkça çokça uyurum.birdaha sıkılırsa tekrardan uyurum.:)

0

valla canımın sıkılmaya pek vakit olmuyor. kızımlayim bütün gün oyun , temizlik , yemek derken uyuyunca da anca buraya giriyorum.aksamda bubulaşık falan vakit geçiyor gene çocukla oyna derken hiç sıkılmaya vakit olmuyor. bir yandan baktı mı iyi boş oturmayı sevmeyen bir insanım zaten banada bahane oluyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.

0

acikcasi bos durumca ruhum iyice sikilir ve rahat olamam olmam icinde bos vakitlerimde bilgisayarda oyun oynarim disari cikar gezmeye giderim arkadaslariminin yanina giderim cafeye gider otururum bu sekilde bos vakitlerimi degerlendirebilirim olmadi elime bir tane kitap alir okurum top oynarim canim sikkinken ise gene dolapi acar yemeklere bakarim can sikintisina yemek yerim bu sekilde hayatimi boyle avutarak geciriyorum siz oyle olmayin yiyebildiginiz kadar yiyin bos vakitlerinizde evde gecirmeyin saga sola cikarak spor bile bisiklrt olsun surun evde bos bos durulmaz.

1

canım sıkılırsa, sinemaya giderim ya da alışverişe çıkarım. dışarıda olunca kafam dağılır ve kendimi iyi hissederim. ufak da olsa kendime bir hediye alırım. genelde hm mağazalarından alırım hatta.
kasaya ödeme yaparken, hediye olacak, lütfen güzel paket olsun derim. :) sağ olsun elemanlarda paket yaparlar eve geldiğimde özenle açarım. zaten eşim der; sana para harcamak iyi geliyor.
nakitim çok olmasa da, kredi kartım sağ olsun. ama bir aydır almıyorum bir şey, zaten çok sık canım sıkılmaz. 2019 yılında benim için her şey daha güzel olacak biliyorum.

0

müzik dinlerim,internetten araştırma yaparım film izlerim gerçi bu hayat temposunda can sıkılacak zaman da pek kalmıyor