0

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :) zor kazandın kolay harcama :d

1

hayırlı olsun kardeşim güle güle harca inşallah darısı bizlerin de başına inşallah

1

ya gerkçekten şu site hakkında gerçekten çok harika bir site oldukça kullanılır gerçekten salı günü 25 tl ödememi verdiler site hakkında ileri geri konuşanlar sitedeki kurallara uymayan insanlardır gerçekten ben kopya içerik kopyala yapıştır yapmadım ve sonra ise paramı kuruşu kuruşuna yattı ve sorumani admınıde bu konuyla ilgili konuşma yaptı zaten alnının akıyla çalışan ınsanın parası kuruşu kuruşuna yatar bu konuda zaten düşüncem fıkrım budur ve oldukça güzel bir site ve herzaman bu sitede olacagım paramı çıkartmış oluyorum lazım bişey oldugu zaman sorumani sayesinde ödemem yapılıyor site ne kadar güzel ödeme tarihi yok diğer siteler mesela aralığın 26 sında ödeme yapılacak diyor ayın 26 sı gelıyor ve para kımsenın yada belırlı bır kişilerin paraları yatıyor ve emeği geçen insanların malesef paraları yatmıyor ama sorumanide böyle bişey söz konusu değil ödeme talep ediyosun taş çatlasın 2 gün içinde kopya içerik yapmadıysan ve kopyala yapıştır yapmadıysan paran kuruşu kuruşuna kadar yatıyorlar .

1

aynı şekilde bana da 41 tl ödeme için bende tesekkür ediyorum.sende yavaş yavaş harca kardeşim biliyorsun kuruş kuruş emek vererek kazanıyoruz bu parayı:)espri bir yana güle güle harca kardeşim. allah kazancını artırsın.

1

aynen hem güzel bir platform zaman öldürmek bilgi edinmek insanlar uğraş içersinde hırs içersinde olması bizlere çabayı, çabanın, azmin, sabrın önemini gösteriyor gayet güzel bir uygulamasın böyle devam etmen dileği ile :)

1

hadi bakalim güle güle harç darısı bize inşallah hala bir 25 yapamadım ya kac gundur didinip duruyorum.

1

iyi günlerde kullanın ben iki üç gün önce ikinci ödememi alnıştım sorumani sorunsuz bir şekilde ödemelerini yapıyor teşekkürler

2

sorumani'ye teşekkür ederiz. bu vesileyle de ödemeleri yaptığından dolayı ve zamanında yatırdığından dolayı çok teşekkür ederiz. iyi ki varsın sorumani.