0

her şey gibi aşkta çaba ister tabikide. çabalamadan bir iş başaracağını söyleyen insan sonunda havasını alır. çaba göstermediğiniz taktirde aşk ile alakası hiçbir şeyin olmayacağı kesindir. şöyleki evlilik yapan iki çift bir biri ile ilgilenmediği zaman bu evlilik belli bir süre sonra bitecektir. çünkü iki tafında ilgisiz tavırları bir yuvanın yıkılması ile sonuçlanacaktır.

0

aşk tabii ki de çok farklı bir kavram olduğunu söyleyebiliriz. aşk için oldukça emek vermek gerekiyor aslında. bazı kişiler aşkı oyun zannederek hiçbir şekilde karşısındaki insana iyi niyetli davranmadığını görüyoruz.

0

aşk ve emek, şuan ki dünyamızda emekle neyi başarıyor insanımız neye sahip oluyor dünya döngüsü emekten çıktı artık bambaşka bir hal aldı aşkı önceden uğraşarak, cabalayarak, emek vererek elde etmenin verdimi mutluluk bambaşka idi şuan öyle değil maddiyat gerçek aşkın çok çok önünde.

0

aşk emek ister ama yanlış insanlara emek harcayipta boşuna yipranmamak gerekir bence . öyle herkesede aşık olmayın hatta kimseyi sevmeyin öyle kafa daha rahat oluyor inanın bana.

0

kesinlikle,ask emek ister,fedakarlik ister.ask cok sey ister..:)