1

ben en çok türk sanat müziği ve türküleri çok dinliyorum ve bir de karadeniz bölgesi'ne ait türkülerin severek dinlediğim türkülerdir yani genellikle ben böyle yeni çıkan şarkılardan hiç hoşlanmam sadece benim dinlediğim şarkılar türküler bir bir de böyle uzun havalar işte böyle tür anlamlı şarkıları dinlemeyi çok severim. mesela gesi bağlarında dolanıyorum. bir ay doğar ilk akşamdan geceden, şafak söktü yine sunam uyanmaz, kime kin ettin de giydin alları, saza niye gelmedin söze niye gelmedin, nikahına beni çağır sevgilim,ne zaman el ele tutuşan bir çifti görsem, işte benim hoşlandığım bu tür şarkılar ve türküler.

0

genelde dinlediğim müzikler kulağa hoş gelen bütün müzikleri dinlerim ama ağırlık olarak türk halk müziği arabesk ve fantazi ağırlıklı müzikleri dinlerim

1

türk sanat müziği ( bülent ersoy, zeki müren, muazzez ersoy, zara, mustafa keser, müzeyyen senar.), özgün müzik (edip akbayram, selda bağcan, ahmet şafak, fatih kısaparmak.), rap müzik (ceza, kolera, sagopa kajmer.) dinlemeyi tercih ettiğim müzik ve sanatçılardır.

1

arabeks fantazi ,turk halk müziği, dinliyorum

0

aslında çeşitli müzikler dinlemeyi severim ama ben en çok eski parçaları, nostaljik müzikleri çok severim.

0

en cok arabesk ve rap dinliyorum ozellikle de rap dinlemek hoşuma gidiyor yani çünkü bana en mantıklı gelen odur hayatın gerçeklerini anlatıyor.

0

en çok türk sanat müziği ve özgün müzik türlerini dinlerim.bazen geceleri uzanırken slow parçalar da dinlerim.özellikle fransız slow parçalar dinlendirici oluyor

0

en çok dinlediğim müzik türlerinden biri de arabeks parçalardır. özellikle hareketli parçalar dinlemiyorum.