0

inanın o kadar çok gittim ki saymadım bile. bugüne kadar çok şık gitmisimdir hastaneye sağlık problemlerim olduğu için gitmek dueumundaydım .

0

bu sene çok fazla gittim ya . hamile olduğum için ayda bir gidiyordum son günlerim o yüzden iki haftada bir gidiyorum. üzerine birde kızım hasta oldu onun içinde gidiyoruz ayrıca yada küçük olduğu için kontrolleri oluyor o yüzden hep bir hastanedeyiz biz her hafta bir kere ugruyorum .

0

yani ben hastaneye en fazla 25 -30 kere gitmişimdir. zaten bekarken hiçbir şekilde hastane yüzü görmedim. ben evlendikten sonra gördüm o da çocuk olduktan sonra böyle hastaneleri falan düştüm. yani zaten uykusuz kaldığım için insan uykusuz kalınca da hasta oluyor. çünkü vücudun falan dinlemiyor kendim dinlenemiyorum ondan dolayı yani hastanelik oluyorum ara beni olsun inşallah oğlum allah'ın izniyle çabuk büyür ben de bir an önce uyurum inşallah diyorum.

0

simdiye kadar bi 40-50 kez gitmisimdir.ufak bi rahatsizligim vardi sukur atlattim.

0

çocukken çok gittim bronşit vardı ben de sürekli hastanedeydim. ama sonra iyileştim. hamilelikten dolayı şimdi gidiyorum. saymadım baya olmuştur herhalde.