0

küp şeker seyyar işidir. ofis işidir. evlerde genelde toz şeker kullanılır. ne kadar doğru bilmiyorum küp şekeri böyle sıkı küp şeklinde durmasını sağlayan şey köpek kemiğiymiş. böyle duydum.

0

ben çayıma toz seker atarrim.kul seker kopuruyor hemde eritene kadar karistirmaya calisiyorum.toz seker daha pratik bence en kolayi

0

çayı evvelden seker ile içerdik fakat şu an şekersiz çay icmekteyim.

0

ben çayı şekersiz içiyorum uzun yıllardır ama evde toz şeker kullanıyoruz

0

küp şeker koymayı terchi ediyorum daha rahat ve orantılı oluyor

0

toz şeker misafir gelince ortadan kalkar kupon şeker olur

0

evde toz şeker kullanıyoruz genelde. ama misafirlere vermek içinde evde küp şeker her zaman bulunur. cafelerde eskiden hepsinde küp şeker kullanılırdı. simdi az miktarda poşetlenmiş toz şeker kullanılıyor. daha karlı oluyor sanırım.

0

şeker kullanmadığım için çayda, ikisini de atmıyorum ben çayıma... 10-12 yıl filan oldu çayıma şeker katmayalı.

0

evdeyken toz şeker kullandığımız için toz şeker atmak zorundayım ama yurtta genel olarak küp şeker kullanıyoruz çünkü yurtta küp şeker kullanmak daha pratik oluyor.

0

çayı küp şekerle içiyorum.küp şekerle kıtlama çay yapıyorum.erzurumlu olduğumdan dolayı çayı sadece böyle içiyorum.alışkanlık olmuş artık.birde kıtlama limonla iyi gidiyor çay.

0

çay içerken şeker kullanmıyorum eskiden kullanıyorum ve küp şeker atıyordum. fakat şekerli çay içtiğinde sanki şerbet içiyorsun gibi geliyor. bu yüzden çayı şekersiz kullanıyorum.

0

çaya küp şeker yerine toz şeker kullanın ayarlamak daha kolay olur. tabiki ben 5 senedir şekersiz içiyorum.

0

ikisini de kullanıyorum ama toz şekeri tercih ederim

0

ben çaya genellikle toz şeker koyuyorum özellikle evde. bazen gittiğim yerlerde küp şeker denk geliyor o zamanda sorun etmiyorum çayımı tatlandırıp içiyorum.

0

şeker sağlığa çok zararlı olduğu için şekersiz kullanıyorum.

0

çay içerken toz şeker kullanıyorum küp şekerde ayar biraz zor tutturuluyor ve küp şeker toz şekerin tadını vermiyor

0

küp şeker yerine her aman toz şekeri tercih ediyorum

0

ben once kup seker cok cayla iciyordum ama aradan 1 yil gectijten sonra artik ben roz seker kullaniyorum 2 cay sekeri atiyorum iciyorum tam bardak oldugunda 6 kasik xaya atuyorum ve ama fazla cayi sevmiyorum cunku en cok kahve iciyorum
kahve cok guzel cay anca 2 bardak
iciyorum ama kahveyi cok iciyorum

0

yeri geldiğinde toz şeker yeri geldiğinde küp şeker kullanıyorum

0

ben önceden evde genelde küp şeker girmezdi.son yillarda ise eve küp şeker agirlikli alinmaya basladi.toz şekerde varda oda tatlilarda kullanılıyor.yada misafir gelirse tabiki küp şekeri sevmeyip toz şekerde isteyen oluyor o yüden ailenin tercihi küp şeker.