0

ben de henüz girmedim yeni sohbet kanalına çok gerek olduğunu da düşünmüyorum. sonuçta herkes buraya para kazanmak için geldi. tabi genel kültür için de faydası var ama temel amaç para kazanmak. belki sıkılırsam bakarım. şu an öyle bir isteğim de yok.

1

biraz evvel bakayım dedim, girdim. kimse yoktu, eski konuşmaları okudum.
bazı kişilerin kimler olduğu konusunda emin oldum.

0

şu an sohbet kanalında ben de varım
yani discordda ama girmiyorum fazla yani yazmıyorum da sıkıcı geliyor bana orası öyle canım falan sıkılırsa o şekil yazarım. sonuçta benim paraya ihtiyacım var. para kazanmam lazım buraya sohbet etmek için gelmedim para kazanmak için geldim. ondan dolayı daha hiç bir kelime bile yazmadım ama dediğim gibi sıkılırsam gelir sohbet ederim arada bir.

0

yaa bende giremiyorum . nasıl girebilirim

0

evet yeni sohbet kanalinda bende varim.herkesi beklerim buyrun gelin sohbette edelim.biraz kafa dagitmis oluruz.

0

girmedim girmeyi denemedim . çünkü telefonum biraz eski kasıyor zaten bazen cevap bile çok zor veriyorum. onu hiç kaldırmaz diye düşünüyorum. o yüzden denemek bile istemedim moralim bozulacak sonra .

1

yeni sohbet kanalına girmedim. girersem de, bir ara fırsat bulursam nasıl bir yer diye bakıp çıkarım. kimseyle sohbet etmek istemiyorum. sosyal medyadan kimse ile, eğer çok gerekli değil ise konuşma heveslisi değilim.

0

sohbet kanalına bir türlü giremedim. davet gönderilmediği için sorumani ekibine yazdım fakat hala cevap yok.